Σύρος: Από μία μαχαιριά στον θώρακα ο θάνατος της 41χρονης διασώστριας - Τι έδειξε η ιατροδικαστική
Της τρύπησε τον πνεύμονα - Τα τελευταία ευρήματα των αρχών
Σύρος: Από μία μαχαιριά στον θώρακα ο θάνατος της διασώστριας – Το πόρισμα του ιατροδικαστή
Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο θάνατος της 41χρονης διασώστριας του ΕΚΑΒ στη Σύρο προκλήθηκε από μία θανατηφόρα μαχαιριά στον θώρακα.
Ειδικότερα, η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ως αιτία θανάτου τις «κακώσεις θώρακος από νύσσον και τέμνον όργανο». Η εξέταση έδειξε ότι η 41χρονη δέχθηκε ένα και μοναδικό πλήγμα, το οποίο διαπέρασε τον πνεύμονα και αποδείχθηκε μοιραίο.
Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αποτελεί βασικό στοιχείο της έρευνας, καθώς αναμένεται να συμβάλει στην ανασύνθεση των γεγονότων και των τελευταίων στιγμών που οδήγησαν στο θανατηφόρο περιστατικό στη Σύρο.
Με βάση την έκθεση, οι αρχές αναμένεται να ελέγξουν εάν συνάδουν τα τραύματα που έφερε η 41χρονη με τους ισχυρισμούς των δύο κατηγορούμενων και τα όσα εικονίζονται στο βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους.
Οι αρχές επιχειρούν να αποσαφηνίσουν με ακρίβεια τη θέση θύματος και δράστη τη στιγμή του τραυματισμού, αλλά και τις κινήσεις που προηγήθηκαν του μοιραίου χτυπήματος. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε αναπαράσταση στο σπίτι όπου εκτυλίχθηκε το περιστατικό.
Παράλληλα, φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.
Άγνωστο ακόμη το κίνητρο της 41χρονης που έφτασε στο σπίτι
Μεγάλο ερωτηματικό στην έρευνα παραμένει πάντως ο λόγος που η 41χρονη οδηγήθηκε στο συγκεκριμένο σπίτι και ποια η σχέση που είχε με το ζευγάρι των κατηγορούμενων. Από την έρευνα των αρχών, μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προκύπτει οι κατηγορούμενοι να είχαν οποιαδήποτε σχέση με το θύμα. Άγνωστο παραμένει όμως το ακριβώς κίνητρο της 41χρονης.
Το ζευγάρι επιμένει πως η 41χρονη μπήκε στο σπίτι του με σκοπό την ληστεία και ότι ο άνδρας την τραυμάτισε αμυνόμενος. Από την άλλη μεριά, η δικηγόρος της οικογένειας της 41χρονης αναφέρει, πως η διασώστρια είχε φτάσει στο νησί για να γιορτάσει τα γενέθλια της κόρης της και απορρίπτει το σενάριο της κλοπής.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με το ζευγάρι, το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ο άνδρας φέρεται να είχε στο σπίτι μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο δεν είχαν καταφέρει να εντοπίσουν οι δράστες της διάρρηξης, και εξετάζεται εάν συνδέονται τα δύο περιστατικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βούλας «Ασκληπιείο», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Οφειλές άνω των 203 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο και τον ΕΦΚΑ
Στον λογιστή του ρίχνει την ευθύνη για τα χρέη των επιχειρήσεών του
Το δέντρο έπεσε κοντά σε ένα κοριτσάκι που έπαιζε αμέριμνο
Πώς έγινε το εργατικό δυστύχημα στη ΒΙΠΕ
Το κύκλωμα «ψάρευε» πολίτες με σοβαρά προβλήματα έξω από αντικαρκινικά νοσοκομεία
Τι δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας της ένοπλης επίθεσης
1.300 αχυράνθρωποι σε πάνω από 2.000 επιχειρήσεις στην εστίαση και τη νυχτερινή διασκέδαση
Η ομάδα ΔΕΟΣ προχώρησε σε 18 συλλήψεις - Συνελήφθη γνωστός ηθοποιός - μοντέλο
Τα μηνύματα για την αναισθητική ουσία λίγες ημέρες πριν την κατάρρευση και τον θάνατο του τραγουδιστή
Επιχείρηση της ομάδας ΔΕΟΣ
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Νέα στοιχεία για τον θάνατο του νεογέννητου που γεννήθηκε σε σπίτι και πέθανε λίγες ώρες αργότερα
Η αποκάλυψη για μυστική θυρίδα με 100.000 ευρώ και οι επενδύσεις στην Αλβανία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.