- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Χάλαγε λεφτά σε μάγια»: Η κόρη του 89χρονου για τη ζωή πριν την επίθεση
«Για μένα ήταν ένας ξένος», ανέφερε
Κόρη 89χρονου για το αιματηρό περιστατικό στην Αθήνα: «Μιλούσε για όπλα και απειλές εδώ και χρόνια»
«Σπάει» τη σιωπή της στο Live News του MEGA η κόρη του 89χρονου που προκάλεσε πανικό στο κέντρο της Αθήνας, τραυματίζοντας πέντε ανθρώπους σε ΕΦΚΑ και Δικαστήρια.
Η ίδια περιγράφει τον 89χρονο ως άνθρωπο που επί χρόνια διατύπωνε απειλές, τις οποίες όμως το περιβάλλον του δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα υλοποιηθούν. «Μου έλεγε ότι έστελνε γράμματα στον Άρειο Πάγο και στη Χάγη, ότι του χρωστάνε χρήματα και ότι θα πάρει καραμπίνα να τους σκοτώσει. Δεν μπορούσα να το πάρω στα σοβαρά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όπως λέει, η εμμονή του με τη σύνταξη και τις δικαστικές διεκδικήσεις είχε γίνει κεντρικό στοιχείο της καθημερινότητάς του, με συνεχή αποστολή επιστολών και απειλών προς θεσμούς.
Η ίδια σκιαγραφεί έναν άνθρωπο με έντονη ευφυΐα αλλά και δύσκολο χαρακτήρα, που άλλαζε συχνά δουλειές και τελικά δεν κατάφερε να σταθεροποιηθεί επαγγελματικά. Αναφέρει επίσης ότι είχε δαπανήσει μεγάλα ποσά σε πρακτικές που η ίδια χαρακτηρίζει «παράλογες», ενώ ταξίδεψε ακόμη και στο εξωτερικό αναζητώντας λύσεις σε προσωπικά του προβλήματα.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν οι περιγραφές της για την ψυχική του κατάσταση, κάνοντας λόγο για εμμονές και πεποιθήσεις που παρέπεμπαν –όπως υποστηρίζει– σε ανάγκη ιατρικής βοήθειας. «Μου έλεγε ότι τον κυνηγάνε δαίμονες, ότι τον δένουν τη νύχτα. Του έλεγα να πάει σε γιατρό, αλλά δεν το δεχόταν», σημείωσε.
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι οι σχέσεις τους ήταν διαχρονικά προβληματικές, καθώς η ίδια μεγάλωσε με συγγενείς και όχι μαζί του, γεγονός που, όπως λέει, επηρέασε καθοριστικά τη μεταξύ τους σχέση. «Για μένα ήταν ένας ξένος», ανέφερε.
Η ίδια υποστηρίζει ότι είχε απευθυνθεί και σε συγγενείς, ζητώντας να τον πείσουν να ζητήσει βοήθεια, χωρίς αποτέλεσμα. Μάλιστα, όπως λέει, μετά από αυτή την προσπάθεια διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί της.
Κλείνοντας, εκφράζει τη θλίψη της για την εξέλιξη της υπόθεσης, σημειώνοντας ότι εύχεται να μπορούσε να είχε παρέμβει νωρίτερα:
«Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι για να το σταματήσω. Δεν το χωράει ο νους μου αυτό που έγινε».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ.
Λίγα μόλις λεπτά μετά την αποβίβαση των δύο επιβατών από το πλοίο
Τα οστά της 90χρονης βρέθηκαν τυλιγμένα σε νάιλον και κρυμμένα πίσω από οικοδομικά υλικά
Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ για την Κωνσταντινούπολη
Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά φέρεται να γνώριζαν από το 2020 για την ύπαρξη του νεκρού βρέφους
Τεράστια μάχη στη ΜΕΘ δίνει η 24χρονη
Αστυνομικοί πυροβόλησαν τον δράστη για να τον ακινητοποιήσουν
«Προσοχή μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου», δηλώνει η Ματίνα Παγώνη
Εντοπίστηκαν τυλιγμένα σε νάιλον στο υπόγειο τα οστά της 90χρονης
Τεράστια άνοδος στην εμφάνιση τέτοιων περιστατικών τα τελευταία χρόνια
Πήραν προσθεσμία για να απολογηθούν
Οι αρχές δεν έχουν εντοπίσει τη σορό
Τα παιδιά γνώριζαν ότι το νεκρό βρέφος βρίσκεται στην κατάψυξη
Η καταγγελία από την εγγονή και οι έρευνες στην αυλή του σπιτιού
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Η ανάρτηση του πατέρα που έχασε τις κόρες του αλλά και την ανιψιά του στο δυστύχημα
Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του νεκρού βρέφους
Οι τρεις ύποπτοι και τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.