- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φρουροί κατάφεραν να καταρρίψουν drone πάνω από τις φυλακές Τρικάλων
Οι δράστες επιχείρησαν να ρίξουν δέμα που περιείχε κινητά τηλέφωνα
Πτήση drone πάνω από τις φυλακές Τρικάλων - Φρουροί κατάφεραν να το καταρρίψουν
Σε πλήρη ετοιμότητα βρέθηκαν τα στελέχη των φυλακών Τρικάλων τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (8/3) καταφέρνοντας να αποτρέψουν μια οργανωμένη επιχείρηση εισαγωγής απαγορευμένων αντικειμένων με τη χρήση drone.
Όπως αναφέρει ο Alpha, το περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ 02:30 και 03:30 τα ξημερώματα, όταν οι σκοποί αντιλήφθηκαν την πτήση μη επανδρωμένου αεροσκάφους πάνω από την περίμετρο των φυλακών.
Οι δράστες, εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι και την περιορισμένη ορατότητα, επιχείρησαν να ρίψουν δέμα που περιείχε κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ επικοινωνίας στον προαύλιο χώρο.
Η εξωτερική φρουρά προχώρησε στην άμεση περισυλλογή του δέματος, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποίησε τα ειδικά συστήματα anti-drone.
Η χρήση των συστημάτων αυτών οδήγησε στην πλήρη εξουδετέρωση και κατάρριψη του ιπτάμενου αντικειμένου σε παρακείμενο αγροτεμάχιο, προτού αυτό προλάβει να απομακρυνθεί από την περιοχή.
Το συμβάν έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά παρόμοιων προσπαθειών που καταγράφηκαν τις τελευταίες ημέρες στις φυλακές της Δράμας και της Λάρισας, αναδεικνύοντας τη νέα μέθοδο που χρησιμοποιούν τα κυκλώματα για την τροφοδοσία των σωφρονιστικών καταστημάτων με παράνομα φορτία.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.) εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τους συναδέλφους της για την αποτελεσματικότητά τους. Παράλληλα, απευθύνει κάλεσμα στην Πολιτεία να προχωρήσει στην περαιτέρω τεχνολογική θωράκιση όλων των υπηρεσιών με σύγχρονα συστήματα επιτήρησης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ξεσπά ο πατέρας του νεκρού
«Ένα από αυτά ανέβηκε και κατέβηκε μέσα σε λίγα λεπτά»
Πόσο είναι το πρόστιμο αν δεν δηλώσεις τον καθαρισμό του οικοπέδου
Ποιοι το παίρνουν ολόκληρο, τι ισχύει με τις εξετάσεις
Ζημιές σε σπίτια και υποδομές
«Όλα τους τα ταξιδιωτικά έγγραφα είναι έτοιμα και επικαιροποιημένα κι όμως βρίσκονται ακόμα εκεί»
Η ταυτότητα του θύματος παραμένει άγνωστη
Αρχικά είχε χειρουργηθεί για σκωληκοειδίτιδα
Συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Σήμερα συνεχίστηκε η εξέταση του πρώτου μάρτυρα πραγματογνώμονα
Η πιο σκοτεινή εγκληματική υπόθεση της σύγχρονης Κύπρου
«Δεν είχα σκοπό να ανατιναχθώ» ισχυρίστηκε
«Έχουμε τραυματισμό αστυνομικού και είναι σοβαρός», φώναζε ο επικεφαλής της διμοιρίας του
Η Σοφία Χρηστίδου φέρεται να κατήγγειλε περιστατικά εκφοβισμού που βίωνε από συγκεκριμένους μαθητές
Οι καταγγελίες και η ανακοίνωση το συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης
Επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών οδήγησε στη σύλληψη ενός 50χρονου και μιας 46χρονης
Τον άνδρα εντόπισαν νεκρό αστυνομικοί αλλά και συγγενείς του
Ποιοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για το voucher 750 ευρώ της ΔΥΠΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.