- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΔΥΠΑ voucher 750 ευρώ: Όποιος πρόλαβε, την αίτηση έκανε - Εκπνέει η προθεσμία
Ποιοι το παίρνουν ολόκληρο, τι ισχύει με τις εξετάσεις
Λήγει σε λίγες ώρες η προθεσμία για την αίτηση στο voucher 750 ευρώ της ΔΥΠΑ, με προβλήματα η διαδικασία στην πλατφόρμα voucher.gov.gr
Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον των εν δυνάμει δικαιούχων για το voucher 750 ευρώ της ΔΥΠΑ. Όπως έγινε γνωστό, η πλατφόρμα voucher.gov.gr θα είναι ανοιχτή μέχρι σήμερα, Τετάρτη (11/3), στις 12:00, εφόσον δεν συμπληρωθεί ο διαθέσιμος αριθμός των αιτήσεων.
Σημειώνεται ότι η διαδικασία για την υποβολή της αίτησης για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης της ΔΥΠΑ, το οποίο συνοδεύεται από το voucher 750 ευρώ, απαιτεί υπομονή, καθώς το σύστημα καθυστερεί.
Προσοχή! Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, εξ ου και το τεράστιο ενδιαφέρον για μια αίτηση. Οι διαθέσιμες θέσεις είναι 114.384.
Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι η αναβάθμιση δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης, με έμφαση σε δεξιότητες ψηφιακές, πράσινες και οικονομικού εγγραμματισμού. Τα κονδύλια για το voucher 750 ευρώ προέρχονται από το Ταμείο Ανάκαμψης.
Το πρόγραμμα αφορά εργαζόμενους, που είναι μισθωτοί στον ιδιωτικό τομέα και θέλουν να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το βιογραφικό τους.
5 tips για το voucher 750 ευρώ από τη ΔΥΠΑ
- Περιλαμβάνει 150 ώρες κατάρτισης.
- Οι 149 είναι ασύγχρονης τηλεκατάρτισης και η μία είναι σύγχρονης.
- Οι συμμετέχοντες θα υποβληθούν σε εξετάσεις πιστοποίησης από ανεξάρτητους φορείς μετά την ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών μαθημάτων.
- Όσοι δεν περάσουν, δεν θα πληρωθούν το voucher 750 ευρώ.
- Τα χρήματα από το συγκεκριμένο επίδομα κατάρτισης της ΔΥΠΑ είναι μεικτά.
Τα προγράμματα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης υλοποιούνται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0, με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του προγράμματος NextGenerationEU.
Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη στιγμή που άνοιξαν οι αιτήσεις για το voucher 750 ευρώ, η πλατφόρμα voucher.gov.gr τέθηκε προσωρινά εκτός λειτουργίας, με τη ΔΥΠΑ να βγάζει σχετική ανακοίνωση, ενημερώνοντας πως το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Ο οδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας
Έξι τραυματίες στο νοσοκομείο από την επίθεση με ρόπαλα
Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια
Στην ταράτσα της πολυκατοικίας βρέθηκε το σακίδιο της μιας κοπέλας
Η συμμορία δρούσε αδιάλειπτα τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2022
Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν με ρόπαλα σε φοιτητές τραυματίζοντας έξι
Μια ώρα προσπαθούσαν να επαναφέρουν το δεύτερο κορίτσι
Απολογήθηκαν για 9 κακουργήματα και 6 πλημμελήματα
Κλειστά τα καταστήματα αύριο μέχρι το μεσημέρι λόγω πένθους
Η μαρτυρία της γειτόνισσας για το περιστατικό
Κουκουλοφόροι είχαν εισβάλει στο γραφείο του και του κρέμασαν μία πινακίδα στον λαιμό του
Έπεσαν μαζί χέρι-χέρι, νεκρή η μία - Δίνει μάχη με τη ζωή της η δεύτερη
Οι κατηγορούμενοι φέρονται να χορηγούσαν στο παιδί ηρεμιστικά για να μην κλαίει
Έξι τραυματίες στο νοσοκομείο από το επεισόδιο με ρόπαλα
Σε κρίσιμη κατάσταση η δεύτερη κοπέλα
Μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, ροζ κοκαΐνης και κάνναβης εντοπίστηκε μετά από στοχευμένη αστυνομική έρευνα
Η περιγραφή του περιπτερά
Τι βρέθηκε στην κατοχή των συλληφθέντων
Ποια είναι η κατάσταση της νεαρής μητέρας που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.