Κοινωνια

Άγρια αδελφοκτονία στην Κρήτη: Κάρφωσε τον αδερφό του στην καρωτίδα και στην κοιλιά - Τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

Θύμα και δράστης διέμεναν μαζί το τελευταίο διάστημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. (φωτ. αρχείου) © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Σοκ στην Κρήτη: 63χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 67χρονο αδελφό του κατά τη διάρκεια καβγά

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Μάρθας στο Δήμο Βιάννου Κρήτης, μετά την αδελφοκτονία που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (14.02).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 63χρονος, ο οποίος φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, καβγάδισε με τον 67χρονο αδελφό του και τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην καρωτίδα και στην κοιλιά.

Το θύμα και ο δράστης διέμεναν μαζί το τελευταίο διάστημα στην Κρήτη, σύμφωνα με όσα αναφέρει το cretalive.gr.

Ο 63χρονος συνελήφθη άμεσα από τις Αρχές και ανακρίνεται, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η αστυνομία διερευνά περαιτέρω τις συνθήκες του εγκλήματος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY