Κοινωνια

Ένοχος κατά πλειοψηφία για βιασμό και δύο απόπειρες ο ηθοποιός και δάσκαλος υποκριτικής

Τι ποινή προτάθηκε

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
αιθουσα δικαστηριου
© ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Ένοχος κατά πλειοψηφία για βιασμό και δύο απόπειρες ο ηθοποιός και δάσκαλος υποκριτικής

Ολοκληρώνεται σήμερα (9/2) η δίκη του 43χρονου ηθοποιού και δασκάλου υποκριτικής με την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Το δικαστήριο έκρινε τον κατηγορούμενο ένοχο κατά πλειοψηφία 4 προς 3 για το αδίκημα του βιασμού και για μία από τις δύο απόπειρες βιασμού για τις οποίες κατηγορούνταν, με μειοψηφήσαντα τον πρόεδρο και δύο από τους ενόρκους.

Στη συνέχεια, το δικαστήριο θα αποφασίσει για τις ποινές που θα του επιβληθούν. Η εισαγγελέας της υπόθεσης είχε προτείνει συνολική ποινή 2+2 ετών, δηλαδή δύο χρόνια για τη μία απόπειρα βιασμού και δύο χρόνια για τον τετελεσμένο βιασμό.

Ο κατηγορούμενος, στην απολογία του πριν λίγες μέρες, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, με βολές κατά των γυναικών που τον κατήγγειλαν ότι στράφηκαν εναντίον του για τη δημοσιότητα: «Άθελαν τη λάμψη και μου κατέστρεψαν τη ζωή».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Teens for Democracy: Η γενιά που μεγάλωσε μέσα στον αλγόριθμο τον κοιτάζει πλέον με καχυποψία
Η γενιά που μεγαλώνει μέσα στον αλγόριθμο τον κοιτάζει με καχυποψία

Έξι έφηβοι από 14 έως 18 ετών μιλούν στην ATHENS VOICE για το TikTok και το Instagram, το scrolling που δεν σταματά, την παραπληροφόρηση και την τεχνητή νοημοσύνη που χρησιμοποιούν, αλλά δεν εμπιστεύονται

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY