- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Υπόθεση Κολωνού: Ανοίγει στο Εφετείο η δίκη για τον βιασμό της 12χρονης
Επανεξετάζεται από μηδενική βάση - Στο εδώλιο ο βασικός κατηγορούμενος και η μητέρα της ανήλικης
Ξεκινά σήμερα στο Εφετείο η δίκη για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό - Στο επίκεντρο ξανά ο βασικός κατηγορούμενος και η μητέρα του παιδιού
Η αυλαία της δικαστικής επανεξέτασης για την πολύκροτη υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό ανοίγει σήμερα, Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, στο Εφετείο Αθηνών.
Στο εδώλιο αναμένεται να καθίσουν συνολικά 20 κατηγορούμενοι, οι οποίοι είχαν κριθεί ένοχοι σε πρώτο βαθμό για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.
Η υπόθεση εισάγεται εκ νέου στο ακροατήριο καθώς ο βασικός κατηγορούμενος, ο οποίος εκτίει ποινή ισοβίων, άσκησε το δικαίωμα της έφεσης. Παράλληλα, στο εδώλιο κάθεται ξανά και η μητέρα της ανήλικης, καθώς η Εισαγγελία Εφετών προσέβαλε την πρωτόδικη αθώωσή της για το αδίκημα της μαστροπείας, κρίνοντας πως τα αποδεικτικά στοιχεία δεν αξιολογήθηκαν επαρκώς.
Υπενθυμίζεται ότι από τις δύο δικογραφίες που είχαν σχηματιστεί, σημαντικός αριθμός κατηγορουμένων είχε καταδικαστεί, ενώ μέχρι σήμερα στη φυλακή βρίσκονται μόνο δύο άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία ενδέχεται να διεξαχθεί και πάλι κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της φύσης της υπόθεσης και της εμπλοκής ανηλίκου.
Έξω από το Εφετείο έχει συγκεντρωθεί κόσμος εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στο θύμα, ενώ ισχυρή είναι και η παρουσία της αστυνομίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, εξοπλισμός και οχήματα από την ΕΛ.ΑΣ
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού
H έρευνα που αλλάζει όσα πιστεύαμε για τη γήρανση του εγκεφάλου και η προσωπική ιστορία ενός 96χρονου πατέρα
Τρεις αστυνομικοί χρειάστηκαν για να τον ακινητοποιήσουν
Η αποστασιοποίηση από την εργασία και η «καριέρα των ονείρων μας» που φαίνεται να απομακρύνεται
Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών
Οι αλλαγές στη νομοθεσία διεθνώς αναζωπυρώνουν τη συζήτηση για την ευθανασία, ενώ στην Ελλάδα το θέμα εξακολουθεί να μένει στο περιθώριο.
Γνωστός στις Αρχές ο δράστης
Είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν
Ο δράστης ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη
Συνεχίζει να καίγεται ο χώρος
Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ή εγκλωβισμένους
Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στη μητέρα της
Το κορίτσι παρέλαβε το ΕΚΑΒ
Αποκόμιζαν τεράστια κέρδη μέσω εικονικών τιμολογίων, εταιρειών που πτώχευαν και εξαφανισμένων εμπόρων
Στη φυλακή οδηγείται ο 25χρονος μετά την απολογία του - Συνεχίζει τις έρευνες η Αντιτρομοκρατική
Οι πρώτες πληροφορίες για το πώς έγινε το δυστύχημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.