- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βόλος: Πέταξε γλάστρα και σκότωσε αδέσποτο γατάκι - Στο εδώλιο μετά από καταγγελία γειτόνισσας
Οι δύο γείτονες όπως διαπιστώθηκε στο δικαστήριο είχαν προηγούμενες προστριβές μεταξύ τους
Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως η πρώην γειτόνισσά του είναι εμμονική μαζί του και του προκαλούσε προβλήματα όσο έμεναν στην ίδια πολυκατοικία
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου, προκειμένου να δικαστεί σε 2ο βαθμό κάθισε ένας 45χρονος στον Βόλο, τον οποίο κατήγγειλε γειτόνισσά του, ότι πέταξε μία γλάστρα σε αδέσποτα γατάκια με συνέπεια να σκοτώσει το ένα.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2021 και σύμφωνα με το gegonota.news, ο 45χρονος αντιμετώπιζε τις κατηγορίες της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας μικρής αξίας και απειλής. Πρωτόδικα κρίθηκε ένοχος για την πρώτη κατηγορία, αλλά αθωώθηκε τώρα στο εφετείο Βόλου, ενώ για τη δεύτερη κατηγορία η υπόθεση κρίθηκε απαράδεκτη λόγω εκκρεμοδικίας.
Ο 45χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε πως, το αντικείμενο που περιέγραφε η 60χρονη γειτόνισσα δεν ήταν γλάστρα, αλλά ένας παλιός θερμοσίφωνας γεμάτος χώμα, ο οποίος ζύγιζε πάνω από 120 κιλά και ήταν αδύνατον να κουνηθεί, πόσο μάλλον να το σηκώσει και να το πετάξει. Επιπλέον, ανέφερε ότι στο παρελθόν η συγκεκριμένη γυναίκα διέμενε στην ίδια πολυκατοικία, αλλά αποχώρησε, αφήνοντας πίσω της τις γάτες, τις οποίες, σύμφωνα με τον ίδιο, φροντίζει έκτοτε εκείνος.
Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως η πρώην γειτόνισσά του είναι εμμονική μαζί του και του προκαλούσε επανειλημμένα προβλήματα όσο έμεναν στην ίδια πολυκατοικία. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι του είχε πετάξει περιττώματα στο αυτοκίνητο, είχε παρκάρει στη θέση του και προχωρούσε συχνά σε καταγγελίες εις βάρος του.
Κατά την ακροαματική διαδικασία εξετάστηκε και μάρτυρας υπεράσπισης, ο οποίος χαρακτήρισε την επίμαχη γλάστρα «σαβούρα» και επιβεβαίωσε ότι υπήρχε γενικότερα πρόβλημα στη σχέση των δύο πλευρών, επειδή η γειτόνισσα δημιουργούσε συνεχώς εντάσεις και προστριβές.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φέρεται να υποστήριξε ότι ο γάμος του με την 39χρονη είχε ουσιαστικά λήξει από τον Σεπτέμβριο
Τι υποστήριξε στην απολογία του
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Απολογείται ο 41χρονος – Αποδοκιμάστηκε κατά την είσοδο του στα δικαστήρια
Μαρούσι, Κηφισιά, Γαλάτσι κάποιες από τις περιοχές στις οποίες έκανε έφοδο το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων
«Αδίκως εκτέθηκα στο ίντερνετ», δήλωσε ο 45χρονος
Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 66χρονος που είχε μεταφερθεί σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στα επείγοντα
Τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι
Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της
Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών χωρίς αναστολή απόφασισε το Πλημμελειοδικείο
Οι Ευρωπαίοι εισαγγελείς άσκησαν σε βάρος τους, μεταξύ άλλων, κατά περίπτωση ποινική δίωξη για διεύθυνση, συγκρότηση, ένταξη σε εγκληματική οργάνωση
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Ο αναβάτης σύρθηκε στον δρόμο για μερικά μέτρα και «καρφώθηκε» σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο
Αυτοκτόνησε το βράδυ της Πέμπτης στον Κορυδαλλό, η πρώην σύζυγος και ηθική αυτουργός στη δολοφονία του 43χρονου Πολωνού καθηγητή
Ο άνδρας βρισκόταν στην περιοχή για διακοπές
Είχε σημάνει Silver Alert για τον εντοπισμό του
Τι ζητά ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών
Διαψεύδονται οι αρχικές πληροφορίες
Κάτοικοι αναφέρουν προβλήματα σε φωτεινούς σηματοδότες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.