Κοινωνια

Σύλληψη αγρότισσας στη Λαμία: Προέτρεπε σε βία κατά αστυνομικών μέσω social media

Η Δίωξη Κυβερνοεγκλήματος την ταυτοποίησε μετά από βίντεο με ύβρεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λαμία: 53χρονη αγρότισσα συνελήφθη για βίντεο στα social media που προέτρεπε σε βία κατά αστυνομικών στις αγροτικές κινητοποιήσεις.
Συνελήφθη 53χρονη αγρότισσα στη Λαμία για προτροπή σε βία μέσω social media © Eurokinissi/Νάσος Σιμόπουλος

Λαμία: 53χρονη αγρότισσα συνελήφθη για βίντεο στα social media που προέτρεπε σε βία κατά αστυνομικών στις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Συνελήφθη χθες στη Λαμία μια 53χρονη αγρότισσα που ανάρτησε βίντεο σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, όπου έβριζε την κυβέρνηση και προέτρεπε σε πράξεις βίας κατά των αγροτών στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, η 53χρονη ταυτοποίηθηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Από τη Διεύθυνση Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος ταυτοποιήθηκε 53χρονη ημεδαπή, η οποία συνελήφθη χθες (11-12-2025) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας, για διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Ειδικότερα, η 53χρονη ανάρτησε βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου εμφανίζεται η ίδια να καταφέρεται με υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος της ελληνικής κυβέρνησης και ανώτατου δικαστικού λειτουργού, ενώ προέτρεπε τους ακόλουθούς της σε πράξεις βίας κατά αστυνομικών στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Η συλληφθείσα οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Deep Thought | Κυριάκος Αθανασιάδης - Σαπφώ Καρδιακού
Podcast Deep Thought | Δίαιτες, κουμπιά, παγάκια, και δέντρα που πέφτουν

Ένα podcast που δεν έχει συγκεκριμένο αντικείμενο, γιατί το θέμα του το διαμορφώνουν κάθε φορά οι ακροατές του, στέλνοντας τις (επί παντός επιστητού) ερωτήσεις τους στους συντελεστές

Το πρόβλημα της υπογεννητικότητας δεν μπορεί να λυθεί
Το πρόβλημα της υπογεννητικότητας δεν μπορεί να λυθεί

Δεν είναι η φτώχεια που οδηγεί τους ανθρώπους στο να μην κάνουν παιδιά, αλλά η οικονομική άνεση (όχι ο πλούτος) που τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν αυτά στα οποία τα παιδιά θα σταθούν εμπόδιο

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY