- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εξαρθρώθηκε συμμορία που είχε αποπειραθεί να δολοφονήσει τον Γιάννη Λάλα στο Ίλιον
Αναλάμβαναν χτυπήματα «κατά παραγγελία»
Εξαρθρώθηκε συμμορία που είχε αποπειραθεί να δολοφονήσει τον Γιάννη Λάλα - Αναλάμβαναν χτυπήματα «κατά παραγγελία»
Στα ίχνη συμμορίας που αναλάμβανε χτυπήματα ανθρώπων της νύχτας στην Ελλάδα κατόπιν «παραγγελίας», βρίσκονται οι αστυνομικοί.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, μέλη της συμμορίας κρύβονται πίσω και από την αποτυχημένη δολοφονική επίθεση κατά του Γιάννη Λάλα τον περασμένο Μάρτιο στο Ίλιον. Η επίθεση είχε σημειωθεί στα μέσα Μαΐου, την ώρα που ο Λάλας - ο οποίος είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ αλλά εν τέλει αθωώθηκε - έφευγε από το πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρούσε. Λίγες δεκάδες μέτρα μακριά, οι δύο δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, τον πλησίασαν και άνοιξαν πυρ με Kalashnikov. Ο αποκαλούμενος «μάγειρας» ή «μπόντι-μπίλντερ» σώθηκε χάρη στην υψηλή θωράκιση της πανάκριβης Mercedes που οδηγούσε. Το παρμπρίζ κράτησαν τις βολίδες των πολεμικών όπλων και ο Γιάννης Λάλας κατάφερε να γλυτώσει. Ωστόσο, το έργο φαίνεται πως ολοκλήρωσαν λίγους μήνες αργότερα τέσσερις άνδρες στη Φωκίδα. Ο «μάγειρας» μαζί με δύο φιλικά του ζευγάρια και τη σύντροφο του πήγαν σε γνωστό ξενοδοχείο της Αράχοβας. Το βράδυ της 1ης Νοεμβρίου βγήκε στο μπαλκόνι του δωματίου για να μιλήσει στο κινητό τηλέφωνο και δέχθηκε απανωτές βολές, με αποτέλεσμα να χάσει επιτόπου τη ζωή του. Για τη δολοφονία του συνελήφθησαν λίγες ημέρες αργότερα τέσσερα άτομα. Οι δύο εκτελεστές και δύο ακόμη νεαροί που είχαν βοηθητικό ρόλο στην επιχείρηση.
Η συμμορία που εξαρθρώθηκε, σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος που χειρίστηκαν την υπόθεση, φέρεται να κρύβεται πίσω και από άλλες επιθέσεις, κυρίως με στόχους ανθρώπους της νύχτας. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη καθώς για την υπόθεση, προέκυψαν στοιχεία μετά τη σύλληψη των τεσσάρων ανδρών για τη δολοφονία του «μάγειρα».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι γονείς του βρίσκονταν στον ίδιο χώρο, αλλά σε διαφορετικό σημείο
Και οι δύο είναι μέλη της της ρωσόφωνης μαφίας
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή
Προσήχθησαν οι γονείς και ο ιδιοκτήτης του beach bar
Διευκρινίσεις σχετικά με την υπόθεση
Εμπλέκεται σε εκβιασμούς και ξυλοδαρμούς επιχειρηματιών
Η γυναίκα είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη και ταυτοποιήθηκε από κάρτα ΜΜΜ
Συγκρούστηκε με όχημα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες - Η Τροχαία ερευνά τα αίτια του ατυχήματος
Το παιδί χτύπησε σε πέτρα στο Παλιούρι Κασσάνδρας και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας
Δίπλα στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων - Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις και αναμένεται ιατροδικαστής
Ο οδηγός κατήγγειλε ότι τον εμβόλισαν μετά από καταδίωξη, αλλά η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. αποκάλυψε ότι το όχημα ήταν κλεμμένο
Επιχείρηση της Πυροσβεστικής στο κέντρο της Αθήνας
Ο συνήγορος υπεράσπισης αμφισβητεί τα στοιχεία της ΕΛΑΣ - Λέει ότι η ίδια εξέταση είχε γίνει και το 2022
Ο σκύλος είναι σε σοβαρή κατάσταση και αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες από κτηνιατρείο θα μεταφερθεί σε κλινική
Εκκενώνεται προληπτικά η πολυκατοικία
Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή
Δεν έχει εντοπιστεί ακόμα ο τουρίστας - Έρευνες της αστυνομίας
Η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος
Το τροχαίο στοίχισε τη ζωή σε μια 43χρονη γυναίκα και τον 21χρονο γιο της
Η ηγεσία δεν είναι ένας τίτλος. Είναι η ευθύνη.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.