- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λουτράκι: Εκτός σχολικής αίθουσας η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο μέχρι να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ
Aσκεί πλέον διοικητικό έργο στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση
Λουτράκι: Εκτός σχολικής αίθουσας η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο μέχρι να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ
Εκτός σχολικής αίθουσας παραμένει η 55χρονη δασκάλα από το Λουτράκι, η οποία κατήγγειλε 6χρονο μαθητή της για θωπεία, μέχρι να ολοκληρωθεί η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που έχει διαταχθεί για το περιστατικό. Όπως έκανε γνωστό ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Ιωάννης Παπαδομαρκάκης, η εκπαιδευτικός έχει απομακρυνθεί από τη διδασκαλία και ασκεί πλέον διοικητικό έργο στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
Ο κ. Παπαδομαρκάκης αποκάλυψε επίσης ότι η δασκάλα από το Λουτράκι είχε αρνηθεί την αξιολόγηση δύο φορές και είχε παραπεμφθεί γι’ αυτό. Η υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση και στα δύο σχολεία όπου είχε τοποθετηθεί με απόσπαση.
Ο πατέρας του 6χρονου μαθητή περιγράφει ότι το παιδί του δεν προέβη σε καμία προσβλητική πράξη. Όπως ανέφερε, ο γιος του είχε ολοκληρώσει τη ζωγραφιά του και πλησίασε τη δασκάλα για να της τη δείξει. «Την σκούντηξε για να της δείξει τη ζωγραφιά του. Τώρα αν αυτό θεωρείται συμβάν, ας θεωρηθεί», σημείωσε, τονίζοντας ότι η οικογένεια δεν ζήτησε την απόλυση της δασκάλας αλλά την απομάκρυνσή της από την επαφή με παιδιά μέχρι την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι στόχος της οικογένειας είναι η προστασία του παιδιού και ότι δεν επιθυμεί να στοχοποιηθεί ο 6χρονος. «Το βασικότερο είναι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να προστατεύσουμε τα παιδιά μας», είπε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι αστυνομικοί στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου προσπάθησαν αρχικά να αποτρέψουν την 55χρονη από το να προχωρήσει σε καταγγελία κατά του 6χρονου. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η δασκάλα επιθυμούσε να καταθέσει μήνυση, γεγονός που τελικά καταγράφηκε από τις αρχές. Παράλληλα, έχει ενημερωθεί η αστυνομία ότι η εκπαιδευτικός θα περάσει από ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.
Η υπόθεση παραμένει σε εξέλιξη ενώ η ΕΔΕ αναμένεται να προσδιορίσει τα επόμενα βήματα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό για κατάχρηση ανηλίκου - Αναστολή τριών ετών στην ποινή
Η γυναίκα έφυγε από το σπίτι με το αυτοκίνητό της και δεν επέστρεψε ποτέ
Βρέθηκε νεκρός ο πρώην σύντροφος της - Είχε προσαχθεί και αφέθηκε ελεύθερος
Είχε προσαχθεί για την εξαφάνισή της
Ο 66χρονος αποκάλυψε πως είχε δώσει στο παρελθόν λεφτά και στον 23χρονο
Στο μικροσκόπιο η συσκευή της 19χρονης, όλα τα μηνύματα, οι κλήσεις και οι επαφές της
H προτομή του «Αρχάγγελου της Κρήτης» βρίσκεται στην πλατεία Κύπρου
Πώς η σχολική γιορτή εξελίχθηκε σε τραγωδία - Αναβιώνει η υπόθεση στο δικαστήριο
Η φωτιά ξέφυγε από τον έλεγχο και πήρε διαστάσεις
Μπορεί ένας πατέρας να σκοτώσει από αγάπη;
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Κλείστε πόρτες και παράθυρα»
«Παλιό, αλλά συντηρημένο το κτίριο» σημείωσε για το σχολείο
Οι διαψεύσεις περί μαστροπείας και η επαφή με τον 66χρονο
Δείτε αναλυτικά τον χάρτη με τα κόκκινα σημεία
Γιατί η ιδιοκτήτρια του καταλύματος φέρεται να απέκρυψε την παρουσία ενοίκων;
Συγκεκριμένα πρόσωπα στο «κάδρο»
Ένα podcast που δεν έχει συγκεκριμένο αντικείμενο, γιατί το θέμα του το διαμορφώνουν κάθε φορά οι ακροατές του, στέλνοντας τις (επί παντός επιστητού) ερωτήσεις τους στους συντελεστές
Τον έπεισαν να ξεθάψει οικονομίες του θύματος, ενώ ο συνεργός του παραμένει ασύλληπτος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.