- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λουτράκι: Εκτός σχολικής αίθουσας η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο μέχρι να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ
Aσκεί πλέον διοικητικό έργο στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση
Λουτράκι: Εκτός σχολικής αίθουσας η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο μέχρι να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ
Εκτός σχολικής αίθουσας παραμένει η 55χρονη δασκάλα από το Λουτράκι, η οποία κατήγγειλε 6χρονο μαθητή της για θωπεία, μέχρι να ολοκληρωθεί η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που έχει διαταχθεί για το περιστατικό. Όπως έκανε γνωστό ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Ιωάννης Παπαδομαρκάκης, η εκπαιδευτικός έχει απομακρυνθεί από τη διδασκαλία και ασκεί πλέον διοικητικό έργο στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
Ο κ. Παπαδομαρκάκης αποκάλυψε επίσης ότι η δασκάλα από το Λουτράκι είχε αρνηθεί την αξιολόγηση δύο φορές και είχε παραπεμφθεί γι’ αυτό. Η υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση και στα δύο σχολεία όπου είχε τοποθετηθεί με απόσπαση.
Ο πατέρας του 6χρονου μαθητή περιγράφει ότι το παιδί του δεν προέβη σε καμία προσβλητική πράξη. Όπως ανέφερε, ο γιος του είχε ολοκληρώσει τη ζωγραφιά του και πλησίασε τη δασκάλα για να της τη δείξει. «Την σκούντηξε για να της δείξει τη ζωγραφιά του. Τώρα αν αυτό θεωρείται συμβάν, ας θεωρηθεί», σημείωσε, τονίζοντας ότι η οικογένεια δεν ζήτησε την απόλυση της δασκάλας αλλά την απομάκρυνσή της από την επαφή με παιδιά μέχρι την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι στόχος της οικογένειας είναι η προστασία του παιδιού και ότι δεν επιθυμεί να στοχοποιηθεί ο 6χρονος. «Το βασικότερο είναι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να προστατεύσουμε τα παιδιά μας», είπε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι αστυνομικοί στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου προσπάθησαν αρχικά να αποτρέψουν την 55χρονη από το να προχωρήσει σε καταγγελία κατά του 6χρονου. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η δασκάλα επιθυμούσε να καταθέσει μήνυση, γεγονός που τελικά καταγράφηκε από τις αρχές. Παράλληλα, έχει ενημερωθεί η αστυνομία ότι η εκπαιδευτικός θα περάσει από ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.
Η υπόθεση παραμένει σε εξέλιξη ενώ η ΕΔΕ αναμένεται να προσδιορίσει τα επόμενα βήματα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας», φέρεται να δήλωσε στον εισαγγελέα
Η κατηγορούμενη χρησιμοποιούσε ψεύτικα στοιχεία - Η δράση της σε Εκάλη και Αγία Παρασκευή
Ο οικογενειακός κύκλος που συνέδεε την 42χρονη διασώστρια με τον κατηγορούμενο
Εξετάζεται η πιθανότητα το βρέφος να ανήκει στη δεκαπεντάχρονη κόρη, όταν εκείνη ήταν περίπου 13 ετών
«Το έκανα πάνω στα νεύρα μου, επειδή έγιναν κάποια σκηνικά», ανέφερε
Εγκληματική ενέργεια ο θάνατός του - Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση
345 περιπτώσεις αυτοκτονικού ιδεασμού και μη αυτοκτονικής αυτοτραυματικής συμπεριφοράς
Έγκυος φέρεται να δηλώνει η 28χρονη μητέρα και η 15χρονη κόρη
Συνολικά 1.062 συμβάντα κατεγράφησαν στη χώρα - Πώς διαμορφώθηκαν οι δείκτες
Η 28χρονη, που υποστηρίζει ότι είναι η μητέρα του, ισχυρίζεται ότι το διατηρούσε μέσα σε βάζο στην κατάψυξη
Κλείνουν Δημοτικά και Νηπιαγωγεία
Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος
Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό τους
Στο διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης όπου βρέθηκε το νεκρό βρέφος έμεναν 6 άτομα
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο
2.700 γυναίκες έχουν χρησιμοποιήσει το panic button
Η καταγγελία και οι έρευνες των αρχών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.