Κοινωνια

Βοιωτία: Στον 27χρονο που είχε εξαφανιστεί από τη Χαλκίδα ανήκει η απανθρακωμένη σορός

Τι εξετάζουν οι Αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βοιωτία: Στον 27χρονο που είχε εξαφανιστεί από τη Χαλκίδα ανήκει η απανθρακωμένη σορός
© Screenshot/Mega

Βοιωτία: Στον 27χρονο που είχε εξαφανιστεί από τη Χαλκίδα ανήκει η απανθρακωμένη σορός

Κοντά στην ταυτοποίηση της καμένης σορού άνδρα που εντοπίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο στα Σκούρτα Βοιωτίας βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αλβανικά μέσα η καμένη σορός ανήκει σε έναν 27χρονο (Σ.Χ.) με καταγωγή από το Μπετσίτσι Τεπελένων, ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα της 4ης Νοεμβρίου από τη Χαλκίδα. Μάλιστα είχε εκδοθεί και silver alert όταν χάθηκαν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με το Evima, οι δολοφόνοι του 27χρονου για να είναι σίγουροι ότι το θύμα δεν θα καταφέρει να επιβιώσει τον πυροβόλησαν ενώ τον έδεσαν και με χειροπέδες, γεγονός που δείχνει μένος και προσωπικό μίσος προς το θύμα.

Οι αστυνομικοί περιμένουν και τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA για να επιβεβαιώσουν ότι η καμένη σορός ανήκει στον νεαρό άνδρα.

Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από τη Γλυφάδα και έφερε πλαστές πινακίδες από άλλο όχημα στην Κατερίνη. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες σχεδίασαν προσεκτικά το έγκλημα, με στόχο να εξαφανίσουν κάθε ίχνος.

Σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα , ο 27χρονος ήταν γνωστός στη Χαλκίδα ως εργατικός και ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων. Όμως πρόσφατα είχε γνωρίσει «νέες παρέες» – κάτι που οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να συνδέεται με το έγκλημα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY