- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Αδερφός 56χρονης που έπεσε νεκρή στα Βορίζια: «Δεν έπρεπε η αστυνομία να το αφήσει να συμβεί»
Τι καταγγέλλει
Βορίζια: «Δεν μπορεί κανένας από αυτούς που έφυγε να γυρίσει πίσω και είναι κρίμα. Δεν πρέπει να χάνονται ζωές»
Ο αδελφός της 56χρονης που έπεσε νεκρή στο χωριό Βορίζια, μίλησε σήμερα (3.11) στο Mega, για την κατάσταση που επικρατεί στο χωριό μετά την αναζωπύρωση της βεντέτας. Ο Κώστας Φραγκουδάκης υποστήριξε ότι «η αστυνομία δεν έπρεπε να το αφήσει αυτό να συμβεί».
«Όταν βρέθηκα εκεί, όταν άκουσα τους έντονους πυροβολισμούς, ήμουν στο σπίτι με τη μάνα μου και έτρεξα εκεί. Στα 20 μέτρα από εμένα έγινε η ιστορία. Πήρα την αδερφή μου που τη βρήκα κάτω και προσπάθησα να τη βγάλω από τα πυρά που έπεφταν», είπε ο αδερφός της 56χρονης που έχασε τη ζωή της από τους πυροβολισμούς στα Βορίζια και πρόσθεσε: «Το πρώτο πράγμα που είδα ήταν η αδερφή μου κάτω και το μόνο που με ένοιαζε ήταν να πάρω την αδερφή μου. Δεν κοίταζα πουθενά. Και να με σκοτώσετε, δεν θα σας πω ποιος ήταν εκεί, γιατί δεν μπορώ, γιατί κοίταζα την αδερφή μου».
Ο ίδιος κατήγγειλε ότι το πρωί του Σαββάτου καλούσε την αστυνομία εξαιτίας της τεταμένης κατάστασης και κανένας δεν σήκωσε το τηλέφωνο. «Δεν μπορεί κανένας από αυτούς που έφυγε να γυρίσει πίσω και είναι κρίμα. Δεν πρέπει να χάνονται ζωές. Το θέμα είναι να επικρατήσει η λογική και η ψυχραιμία και να σταματήσει το κακό εδώ», σημείωσε ο κ. Φραγκουδάκης.
Διαβάστε επίσης → Χωρισμένα στα δύο τα Βορίζια: Έρευνες για τον εντοπισμό πέντε ατόμων και έφοδοι σε σπίτια
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο πρόσωπο στο κάδρο των ερευνών
Το φερόμενο σχέδιο δολοφονίας μέλους των «Daltonlar»
Σαρωτικός έλεγχος για μη διευθέτηση εισαγγελικών παραγγελιών και καταγγελιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το στιγμιότυπο καταγράφηκε στις 20 Μαΐου στο Κολωνάκι
Τι αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες
«Δεν γνώριζαν τι είχε συμβεί»
«Μετά από δύο εβδομάδες ο άνθρωπος αυτός οδηγήθηκε στα δικαστήρια»
Η διάγνωση δεν επιβεβαιώθηκε σε μεταγενέστερες εξετάσεις
Η κατάθεση που «καίει» τους δύο γιατρούς
Τα διαδικτυακά challenges περνούν από κινητό σε κινητό και από τα social media στα σχολικά διαλείμματα
Το συγκεκριμένο μηχάνημα χρησιμοποιείται μόνο σε νοσοκομεία και εγκεκριμένες κλινικές
Τι καταγγέλλουν ΕΟΦ και Ιατρικοί Σύλλογοι για τις επικίνδυνες πρακτικές
Το αδιανόητο περιστατικό έχει καταγραφεί σε βίντεο
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Ο προσωπικός φίλος του τραγουδιστή αποκάλυψε ότι εκείνος στηλίτευε τις παραϊατρικές μεθόδους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.