- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έγκλημα στα Χανιά: «Φοβήθηκα εκείνη τη στιγμή για τη ζωή μου» - Τι λέει ο δράστης
Παραδόθηκε ο άνδρας που σκότωσε τον 51χρονo στη Γιορτή του Κάστανου
Έγκλημα στα Χανιά: «Φοβήθηκα εκείνη τη στιγμή για τη ζωή μου» - Τι λέει ο δράστης
Παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές το μεσημέρι της Δευτέρας (27.10) ο 23χρονος δράστης του εγκλήματος με θύμα τον 51χρονο κτηνοτρόφο στη Γιορτή του Κάστανου στην κοινότητα Έλος στα Χανιά της Κρήτης.
Ο ίδιος μίλησε στο Live News για τα όσα έγιναν το προηγούμενο βράδυ. Όπως λέει, είχε δεχτεί απειλές από το θύμα.
«Δέχτηκα απειλές από το θύμα πριν γίνει όλο αυτό. Μου έβρισε την μητέρα μου. Κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος μου και είδα μια κίνηση σαν να πηγαίνει να βγάλει κάτι, κάποιο αντικείμενο για να μου επιτεθεί. Φοβήθηκα εκείνη τη στιγμή για τη ζωή μου και έτσι τον πυροβόλησα».
Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης και θύμα ήταν γνωστοί στην περιοχή και συχνά ερχόντουσαν σε αντιπαραθέσεις. Το παρατσούκλι του 52χρονους θύματος ήταν «Πάσσαρης» γιατί είχε πολλούς καυγάδες.
Έγκλημα στα Χανιά: Ο 51χρονος δέχθηκε τρεις πυροβολισμούς
Ο 51χρονος δέχτηκε τρεις σφαίρες από συγγενή του. Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι πριν από λίγες ημέρες το θύμα - σε ένα καυγά - χτύπησε τον δράστη.Όλα έγιναν λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα της 26ης Οκτωβρίου και ενώ η γιορτή ήταν σε εξέλιξη στην πλατεία του χωριού. Κάτοικοι της περιοχής αλλά και δεκάδες επισκέπτες διασκέδάζαν με το συγκρότημα γνωστού κρητικού λυράρη. Το θύμα που κατάγεται από το Έλος γιόρταζε με την παρέα του την ονομαστική του γιορτή όταν δέχτηκε την επίθεση μπροστά στα έντρομα μάτια των παρευρισκομένων.
Ο δράστης, τράπηκε σε φυγή ενώ ένας γιατρός και ένας αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στο θύμα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για το δυστύχημα
Tι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.
Διακόπτεται για έναν μήνα η δίκη, με έρευνα για την καταλληλότητα της αίθουσας σε εξέλιξη
«Πες στη φίλη σου να με ξεμπλοκάρει…»
Δεν μπορούσε να την περιμένει να παρκάρει - Η κοπέλα υπέστη κάταγμα στο πόδι
Αρνείται κάθε ευθύνη για τον θάνατο του Παναγιώτη - Στην πεντάωρη απολογία της κατονόμασε άλλα πρόσωπα και προσκόμισε στοιχεία υπεράσπισης
Αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών
Εξελίξεις στην έρευνα για τη φονική έκρηξη – Στο μικροσκόπιο ευθύνες και παραλείψεις
Στην πεντάωρη απολογία της κατονόμασε άλλα πρόσωπα και προσκόμισε στοιχεία υπεράσπισης
Ασθενοφόρο παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε από περαστικούς
Η καταγγέλλουσα φέρεται να ζήτησε 1.000 ευρώ προκειμένου να μην αποκαλύψει τι είχε συμβεί
Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Χίος - Μυτιλήνη.
Αναμένεται μακρά διακοπή αμέσως μετά, λόγω προγραμματισμένων εργασιών διαρρύθμισης της δικαστικής αίθουσας
Πότε ορίστηκε η νέα δικάσιμος
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Θα εξεταστεί κατά πόσο αγνόησαν τις προειδοποιήσεις των εργαζομένων
Σχεδόν 1 εκατ. ευρώ το προσδοκώμενο όφελος - Στον εισαγγελέα ο κατηγορούμενος
Στο νοσοκομείο ο 29χρονος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.