- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φοινικούντα: Ο αποδέκτης της περιουσίας του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ ίσως αποκαλύψει το κίνητρο της δολοφονίας
Κοντά στη σύλληψη του δράστη της διπλής δολοφονίας οι Αρχές
Φοινικούντα: Ο αποδέκτης της περιουσίας του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και η διαθήκη ίσως αποκαλύψει το κίνητρο
Με το βλέμμα στραμμένο στο άνοιγμα της διαθήκης του άτυχου Κώστα Τομαρά, αργότερα σήμερα το πρωί, βρίσκονται οι αστυνομικοί που αναζητούν το κίνητρο της διπλής δολοφονίας που συντάραξε την Μεσσηνία αλλά και το πανελλήνιο.
Οι αστυνομικοί αναμένεται να πάρουν στα χέρια τους την τελευταία διαθήκη του συνιδιοκτήτη του κάμπινγκ «Ammos» προκειμένου να μάθουν ποιος είναι ο αποδέκτης της τεράστιας περιουσίας του. Το μεγαλύτερο μερίδιο του κάμπινγκ, ακίνητα αλλά και οικόπεδα στην ευρύτερη περιοχή της Φοινικούντας Μεσσηνίας και φυσικά τα μετρητά. Ίσως από αυτή την διαδικασία οι αστυνομικοί να καταφέρουν να ανακαλύψουν τα κίνητρα, μιας και οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, βρίσκονται σε καλό δρόμο.
Δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη ο δολοφόνος
Η πινακίδα της μοτοσικλέτας με την οποία διέφυγε ο δολοφόνος έχει αποκαλυφθεί και οι αστυνομικοί ήδη προχώρησαν στην έρευνα δύο ατόμων, που σχετίζονται με τη μοτοσικλέτα, ωστόσο οι φωτογραφίες τους που επιδείχθηκαν στον ανιψιό του Κώστα Τομαρά και αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονικής επίθεσης, αποκλείστηκαν από τον τελευταίο.
Κανείς από τους δύο δεν ήταν ο δολοφόνος που πάτησε τη σκανδάλη και σκότωσε αρχικά τον Κώστα Τομαρά και εν συνεχεία τον Βασίλη Γιαννόπουλο. Ο ανιψιός του Κώστα Τομαρά, γλύτωσε από πραγματική τύχη αφού η μια σφαίρα που είχε απομείνει στη θαλάμη του περιστρόφου δεν τον βρήκε και κατέληξε σε μια σκηνή που βρισκόταν εντός του κάμπινγκ.
Η σορός του άτυχου αρχιτέκτονα θα μεταφερθεί σήμερα για καύση στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, όπως άλλωστε ήταν η επιθυμία του. Η κηδεία του καλού του φίλου και επιστάτη επί σχεδόν 30 χρόνια του κάμπινγκ, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι σε στενό οικογενειακό κύκλο στα Μακρίσια Ηλείας.
Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την πολύκροτη υπόθεση θεωρούν πως βρίσκονται πλέον σε καλό δρόμο ως προς την αποκάλυψη των στοιχείων του δράστη. Η επεξεργασία του οπτικού υλικού βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως εξάλλου και η συγκέντρωση επιπλέον ευρημάτων που θα βοηθήσουν στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Το διπλό φονικό έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της Φοινικούντας, που ζητά επίμονα τη σύλληψη του δολοφόνου.
Σήμερα, έκλεισε για τους τουρίστες το κάμπινγκ και σύμφωνα με τους διαχειριστές του χώρου, ήταν μια ενέργεια που ζητήθηκε από τις αρχές.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σώθηκε χάρη στους διασώστες του ΕΚΑΒ
Όσα κάποτε αποτελούσαν απλά «χόμπι» ασκούνται πια ολοένα και περισσότερο σε επίπεδο ημι-επαγγελματικό, τόσο ώστε η έκθεσή τους στα social να έχει κάποια αξία σε σχέση με τον ανταγωνισμό
Χώσου πιο βαθιά. Ψάξε καλύτερα. Υπάρχει σίγουρα κι άλλος πάτος κάτω απ’ τον πάτο του πάτου μας. Μάλλον.
Πού θα αναρτηθεί η λίστα με τους τελικούς δικαιούχους
ΑΣΕΠ: Από σήμερα οι αιτήσεις για 2.628 θέσεις ΤΕ σε φορείς του Δημοσίου χωρίς παράβολο συμμετοχής
Η ομοσπονδία περιγράφει μια πραγματικότητα που επιβαρύνει ολοένα και περισσότερο τη λειτουργία των σχολείων
Επιστολή - καταγγελία από γονείς για το περιστατικό
Φέρονται να εμπλέκονται σε εγκληματικές δραστηριότητες
Ξεσπά ο πατέρας του νεκρού
«Ένα από αυτά ανέβηκε και κατέβηκε μέσα σε λίγα λεπτά»
Πόσο είναι το πρόστιμο αν δεν δηλώσεις τον καθαρισμό του οικοπέδου
Ποιοι το παίρνουν ολόκληρο, τι ισχύει με τις εξετάσεις
Ζημιές σε σπίτια και υποδομές
«Όλα τους τα ταξιδιωτικά έγγραφα είναι έτοιμα και επικαιροποιημένα κι όμως βρίσκονται ακόμα εκεί»
Η ταυτότητα του θύματος παραμένει άγνωστη
Αρχικά είχε χειρουργηθεί για σκωληκοειδίτιδα
Συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Σήμερα συνεχίστηκε η εξέταση του πρώτου μάρτυρα πραγματογνώμονα
Η πιο σκοτεινή εγκληματική υπόθεση της σύγχρονης Κύπρου
«Δεν είχα σκοπό να ανατιναχθώ» ισχυρίστηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.