- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Καβάλα: Μυστήριο με την εξαφάνιση της 59χρονης Βρετανίδας - Αγνοείται 34 ημέρες
Το χρονικό της εξαφάνισης
Καβάλα: Μυστήριο με την εξαφάνιση της 59χρονης Βρετανίδας - Αγνοείται 34 ημέρες
Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 59χρονης Βρετανίδας Μισέλ Ανν, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την 1η Αυγούστου από την παραλία Οφρυνίου στην Καβάλα. Ο σύζυγός της, παραμένει βυθισμένος στην αγωνία, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Μακάρι να ζει, αλλά πώς να ζει… Μακάρι να πήγε κάπου, αλλά πού να πήγε;». Όπως περιγράφει, το ζευγάρι είχε μεταβεί στη θάλασσα για μπάνιο και ενώ εκείνος αποκοιμήθηκε στην ξαπλώστρα, όταν ξύπνησε, η σύζυγός του είχε εξαφανιστεί χωρίς κανένα ίχνος.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Μισέλ σπάνια έμπαινε στη θάλασσα μόνη της και τίποτα δεν προμήνυε το παραμικρό. Λίγο πριν την εξαφάνιση, είχαν φάει μαζί σε παραλιακό κατάστημα και εκείνη φαινόταν ήρεμη και χαμογελαστή. Ο σύζυγός της ξύπνησε γύρω στις 3:30 το μεσημέρι, αφού είχε αποκοιμηθεί περίπου για μισή ώρα, και τότε συνειδητοποίησε ότι η γυναίκα του είχε χαθεί. Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες αναζήτησης σε ακτή και γύρω περιοχές, δεν την εντόπισε κανείς. Ο ίδιος καταγγέλλει πως, παρότι ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία, το πρώτο περιπολικό εμφανίστηκε μετά από δύο ώρες, ενώ ακολούθησαν αλλεπάλληλες καθυστερήσεις.
Σύμφωνα με μαρτυρία στο Live News, κάποιος ανέφερε ότι είδε γύρω στις 6 το απόγευμα μία γυναίκα με κόκκινα γυαλιά να κολυμπά σε μεγάλη απόσταση από την ακτή. Η Μισέλ φορούσε κόκκινα γυαλιά και παπούτσια θαλάσσης τη μέρα της εξαφάνισης, ενώ δεν είχε πάρει μαζί της ρούχα, χρήματα ή τα απαραίτητα φάρμακά της.
Τελευταίες πληροφορίες, σύμφωνα με το Mega, αναφέρουν ότι ο σύζυγος της αγνοούμενης δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την αστυνομία, όπου τον ενημέρωσαν ότι στην θαλάσσια περιοχή Φειδονήσι εντοπίστηκε μία σορός σε προχωρημένη σήψη, όπου φορά ένα μαγιό μοβ χρώματος.
Ο ίδιος θα μεταβεί αύριο στην ιατροδικαστική υπηρεσία Κομμοτηνής, ώστε να δει αν πρόκειται ή όχι για την σύζυγό του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τοποθέτηση της βόμβας και η έκρηξη
Βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή
Προσοχή: Σκληρές εικόνες
Σύμφωνα με τον ίδιο, «η διεύθυνση τα ξέρει», εννοώντας προφανώς τους προϊσταμένους της
«Μου άνοιξαν το ΙΧ με λοστούς» καταγγέλλουν κάτοικοι
Η ποινή είναι εξαγοράσιμη προς €10 ημερησίως
Η υπάλληλος των ΕΛΤΑ ακολουθούσε έξω τον πελάτη για να βάλει μία υπογραφή
Το Λιμενικό εντόπισε πάνω από 40 κιλά κοκαΐνης και 133 κιλά κάνναβης σε φορτηγό από Ιταλία
Είχε μετατρέψει τη μηχανή του σε υπηρεσιακή και έφερε πλαστό σήμα
Συνελήφθη ο δράστης - Η εργαζόμενη νοσηλεύεται στο ΚΑΤ
Η 45χρονη συνελήφθη και της επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα
Σύλληψη 33χρονου μετά από ελεγχόμενη παράδοση στο αεροδρόμιο
Τραυματίστηκε θανάσιμα από όχημα 32χρονης - Έρευνα της Τροχαίας Έδεσσας
Η Αστυνομία εξετάζει αν η 16χρονη επινόησε τη φίλη της για να μην κινήσει υποψίες πριν εξαφανιστεί
Τα ίχνη του είχαν χαθεί στις 24 Οκτωβρίου 2025
Χειροπέδες σε 48χρονο που επιχείρησε να παραλάβει τα ναρκωτικά από ταχυδρομική εταιρεία
Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζεται η διαδικασία - Προβολή του επίμαχου βίντεο
Ο 53χρονος έσωσε πολίτη πριν τον παρασύρουν τα τεράστια κύματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.