Κοινωνια

Αργολίδα: Με κάταγμα σε σπόνδυλο, γόνατο και φτέρνα ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε ενώ έσβηνε τη φωτιά

Έπεσε από βράχια - Η αποκατάστασή του θα διαρκέσει μήνες

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυροσβέστης επιχειρεί σε φωτιά
© ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSΙ

Αργολίδα: Με κάταγμα σε σπόνδυλο, γόνατο και φτέρνα ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε κατά την κατάσβεση φωτιάς

Ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε σοβαρά ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Κρανίδι Αργολίδας, όταν έπεσε από βράχια χάνοντας την ισορροπία του.

Συνάδελφοί του τον απεγκλώβισαν από το δύσβατο σημείο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το tempo24news.gr, ο πυροσβέστης υπέστη κάταγμα στο δεξί γόνατο, για το οποίο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ φέρει επίσης κάταγμα στη φτέρνα και σε έναν σπόνδυλο.

Η αποκατάστασή του φαίνεται πως θα διαρκέσει μήνες, ωστόσο η κατάστασή του θεωρείται σταθερή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαζωνάκης
Ματίνα Παγώνη: Η γιατρός του Μαζωνάκη δεν είχε καν ειδικότητα

«Τη μία λέει ότι είναι γυναικολόγος, την άλλη λέει ότι έχει κάνει ολιστική ιατρική, την άλλη μας δείχνει κάποιες εξειδικεύσεις που ούτε τις γνωρίζουμε. Κινέζικα είναι αυτά για εμάς γιατί δεν υπάρχουν»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY