- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέα η 58χρονη από τη Σρι Λάνκα - Κατηγορείται ότι έριξε καυστικό υγρό στον πρώην της
Το θύμα κινδυνεύει να χάσει το μάτι του – Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες
Θεσσαλονίκη: Εις βάρος της είχε ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για ενδοοικογενειακή βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη
Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά την απολογία της στη Γ΄ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, η 58χρονη από τη Σρι Λάνκα που κατηγορείται ότι έριξε καυστικό υγρό στον πρώην σύντροφό της, την περασμένη Κυριακή, ύστερα από μεταξύ τους καβγά.
Η ίδια αρνήθηκε ότι έριξε το καυστικό στον 36χρονο άντρα, με καταγωγή από το Μπανγκλαντές, χωρίς όμως να μπορεί να δώσει εξήγηση για το πώς το θύμα βρέθηκε τραυματισμένο με εγκαύματα στο πρόσωπο, κινδυνεύοντας να χάσει το μάτι του, όπως αναφέρουν πηγές από το νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.
Απολογούμενη, η κατηγορούμενη φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο πρώην σύντροφός της είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί της όσο βρίσκονταν σε σχέση, ενώ για το επίμαχο περιστατικό είπε ότι έτρεξε πίσω από τον 36χρονο επειδή προηγουμένως εκείνος της πήρε το κινητό της τηλέφωνο.
Οι ισχυρισμοί της όμως δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακρίτρια που ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή της κράτηση. Εις βάρος της είχε ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για ενδοοικογενειακή βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο 36χρονος, επιστρέφοντας από την πατρίδα του, έφτασε με πτήση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» προκειμένου να συνεχίσει το ταξίδι του στην Κρήτη, όπου ζει και εργάζεται. Στον διεθνή αερολιμένα της Θεσσαλονίκης τον περίμενε η 58χρονη, με την οποία διατηρούσε παλιότερα σχέση αλλά διεκόπη πριν από δύο χρόνια.
Όπως κατέθεσε το θύμα, η γυναίκα ζήτησε να μιλήσουν σε μία προσπάθεια να επανασυνδεθούν, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε και ακολούθησε καβγάς. Προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα, ο 36χρονος δέχθηκε να πάει στο σπίτι της, όπου η συζήτηση οδήγησε σε νέα λεκτική αντιπαράθεση.
Όταν ο άντρας έφυγε από το σπίτι, περί τα μεσάνυχτα, η γυναίκα φέρεται να τον ακολούθησε και στην είσοδο της οικοδομής τού έριξε το καυστικό υγρό στη δεξιά πλευρά του προσώπου, όπως αναφέρεται στη δικογραφία. Ο 36χρονος ένιωσε κάψιμο και απευθύνθηκε σε παρακείμενο κατάστημα απ όπου κάλεσε βοήθεια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ
Αναφορά για πιθανό μηχανικό πρόβλημα
Οι πρώτες πληροφορίες για το ατύχημα
Η οικογένεια κινείται νομικά κατά των υπευθύνων
Συνελήφθη συνομήλικός του
Την ακολούθησε και απομακρύνθηκε όταν η 16χρονη τον έσπρωξε
Συνελήφθησαν δυο άτομα
Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Την ίδια ώρα αναχωρούν οι τελευταίοι αδειούχοι
Δύο ημέρες μετά την επέκταση
Πώς έγιναν τα δυστύχημα σε Μάνδρα, Μέγαρα και Λεωφόρο ΝΑΤΟ
Όσα αναφέρει ο Μιχάλης Γιαννακός
Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας στην Παλαιά Εθνική Αθηνών - Κορίνθου
Η μηχανή του συγκρούστηκε με ΙΧ
Η ανάρτηση του γιατρού που το επανέφερε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.