- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Χαλκίδα: Επιτέθηκε με γροθιές σε αστυνομικό γιατί του ζήτησε δίπλωμα
Συνελήφθη αλλά δεν προχώρησε η εκδίκαση της υπόθεσης
Χαλκίδα: Επιτέθηκε με γροθιές σε αστυνομικό γιατί του ζήτησε δίπλωμα
Ένα ακραίο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής στην πλατεία Αθανάτων στη Χαλκίδα, όταν ένας 26χρονος άνδρας επιτέθηκε σε αστυνομικό κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου.
Σύμφωνα με το evima, ο νεαρός αντέδρασε έντονα όταν οι αστυνομικοί τού ζήτησαν τα στοιχεία του, καταφερόμενος με ύβρεις, προτού αρχίσει να γρονθοκοπεί έναν από αυτούς. Ο άντρας ακινητοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη, οδηγούμενος στο τοπικό αστυνομικό τμήμα της Χαλκίδας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση, αντίσταση κατά της αρχής και σωματική βλάβη.
Αναβολή για ψυχιατρική εξέταση στον 26χρονο
Το Σάββατο, ο 26χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας. Ωστόσο, η εκδίκαση της υπόθεσης δεν προχώρησε, καθώς ο κατηγορούμενος υπέβαλε αίτημα να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.
Το αίτημα έγινε δεκτό από το δικαστήριο, το οποίο ανέβαλε τη δίκη έως ότου ολοκληρωθεί η σχετική αξιολόγηση. Η υπόθεση αναμένεται να επανεξεταστεί το επόμενο διάστημα, με το δικαστήριο να λαμβάνει υπόψη του και τα αποτελέσματα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του
«Οι αρχές δεν έχουν πειστεί ότι πρόκειται για ατύχημα» λέει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.
«Τη χτυπούσε με κλωτσιές, σίδερα και ξύλα»
Βρισκόταν στο σπίτι μαζί με φίλους της - Συνελήφθη η μητέρα της
Τι υποστήριξε ο 38χρονος και τι εκτιμά ο ιατροδικαστής
Πέρασε (και) κόκκινο
Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν ενώ την είχε ακινητοποιήσει
Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια
Τι υποστήριξε ο 38χρονος - Τι λένε γείτονες του ζευγαριού
«Υπόσχεση σου δίνω ότι δεν θα κουραστώ ποτέ» σημειώνει απευθυνόμενη στην κόρη της, Μάρθη
Ξεκινήστε να βάζετε τα όριά σας, να προστατεύετε τα δικά σας θέλω, κι ας αντιμετωπίσετε αρχικά κάποια αντίδραση σ’ αυτή την αλλαγή σας
Με πλακάτ, φωτογραφίες των θυμάτων και συγκίνηση χιλιάδες πολίτες κάθε ηλικίας έδωσαν το παρών στα συλλαλητήρια
«Τα έθαψα ο ίδιος» είπε στις αρχές
Οι αρχές προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις
«Δεν θα παραιτηθούμε μέχρι να δικαιωθούν οι νεκροί μας» σημείωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2023»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.