Κοινωνια

Συνελήφθη στην Σκιάθο 46χρονος, που κατηγορείται για δολοφονία βρέφους στη Ρώμη

Ενδέχεται να εμπλέκεται και στη δολοφονία της μητέρας του βρέφους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκιάθος, περιπολικό
© ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟ

Ο άνδρας προσπάθησε να κρυφτεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί της Σκιάθου

Όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, συνελήφθη σήμερα στην Σκιάθο ένας 46χρονος με αμερικανικό διαβατήριο, ο οποίος φέρεται να ευθύνεται για τη δολοφονία νεογέννητου κοριτσιού, που βρέθηκε νεκρό σε πάρκο της Ρώμης πριν πέντε ημέρες, ενώ ενδέχεται να εμπλέκεται και στη δολοφονία της μητέρας του βρέφους. Μητέρα και κόρη είχαν, επίσης, αμερικανική υπηκοότητα.

Ο άνδρας, σύμφωνα με την Corriere, προσπάθησε να κρυφτεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί της Σκιάθου, αλλά έκανε το μοιραίο λάθος να πάρει μαζί του το κινητό του, χάρη στο οποίο μπόρεσε να τον εντοπίσει η Αστυνομία. Όπως γράφει η εφημερίδα, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο συλληφθείς μιλά ιταλικά.

Η αποφασιστική αυτή τροπή στις έρευνες, οφείλεται σε αυτόπτες μάρτυρες που φέρονται να είδαν τον άνδρα να κρατά αγκαλιά το άτυχο βρέφος, στο πάρκο Παμφίλι της Ρώμης, όπως και σε εικόνες από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας. Παράλληλα, στις 20 Ιουνίου ο 46χρονος, σε κατάσταση μέθης, φέρεται να καυγάδισε έντονα με την σύντροφό του στο κέντρο της Ρώμης και για να τους χωρίσουν παρενέβησαν αστυνομικοί.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY