Κοινωνια

Ρέθυμνο: Δεν αντέχω να τη βλέπω να ταλαιπωρείται, έλεγε ο 87χρονος πριν σκοτώσει τη σύζυγό του

Αυτόπτης μάρτυρας ο γιος τους

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κρεβάτι ΜΕΘ
(φωτογραφία αρχείου) © Judy Beth Morris / Unsplash

Ρέθυμνο: Ο ηλικιωμένος φρόντισε να κλειδώσει τον γιο τους στο μπαλκόνι πριν πυροβολήσει τη σύζυγό του

Πανικός προκλήθηκε το πρωί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όταν ένας 87χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του στο κρεβάτι του δωματίου που νοσηλευόταν.

Αυτόπτης μάρτυρας του φονικού ήταν ο ίδιος ο γιος τους, τον οποίο προηγουμένως ο δράστης είχε φροντίσει να κλείσει στο μπαλκόνι του νοσοκομείου Ρεθύμνου, για να μην είναι παρών στο έγκλημα. Με έναν πυροβολισμό ο 87χρονος δολοφόνησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς το πρόσωπό του και αυτοπυροβολήθηκε. Μέχρι και αυτή τη στιγμή ο δράστης και αυτόχειρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με τους γιατρούς να μην μπορούν να πουν με σιγουριά εάν θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Ρέθυμνο: Όσα έλεγε ο ηλικιωμένος σε συγγενείς και φίλους πριν πυροβολήσει τη σύζυγό του

Ο ηλικιωμένος δεν άντεχε όπως έλεγε σε συγγενικά και φιλικά πρόσωπα να βλέπει τη σύζυγό του να ταλαιπωρείται από τα χειρουργεία και από την άσχημη κατάσταση της υγείας της. Τα είχε όλα προσχεδιασμένα όπως αποδεικνύεται αφού είχε μαζί του το όπλο. Ο γιος τους βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να συνέλθει από το έγκλημα ενώ το όπλο τη δολοφονίας βρέθηκε στο χώρο και μεταφέρεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Όπως ήταν φυσικό στο άκουσμα των δύο πυροβολισμών εργαζόμενοι, αλλά και πολίτες που βρίσκονταν στο νοσοκομείο πανικοβλήθηκαν μέχρι να διαπιστωθεί τι τελικά είχε συμβεί.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY