- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άλιμος: Εξετάζεται το σενάριο της αγοραπωλησίας του βρέφους - Ύποπτη η ψυχραιμία του δράστη
Τα ερωτήματα για τις σχέσεις του άνδρα που το πήρε με την οικογένεια του μωρού
Άλιμος: Εξετάζεται το σενάριο της αγοραπωλησίας του βρέφους - Ύποπτη η ψυχραιμία του δράστη
Σε εξέλιξη βρίσκεται εως και αυτή την ώρα το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα που εξαφανίστηκε από σούπερ-μάρκετ στην Ομόνοια μαζί με ένα βρέφος, το οποίο εγκατέλειψε δύο ώρες αργότερα στον Άλιμο.
Για την υπόθεση, διώκεται ποινικά ήδη η γιαγιά του μικρού κοριτσιού που χθες το απόγευμα καταδικάστηκε σε διετή φυλάκιση, από την οποία θα εκτίσει 3 μήνες στις φυλακές.
Η γυναίκα κατηγορείται πως έδωσε το παιδί που βρέθηκε τελικά στον κάδο απορριμμάτων στον Άλιμο στον άνδρα, που η ίδια υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει, χωρίς να λάβει τα ουσιώδη μέτρα ασφαλείας για το εγγόνι της. Ταυτόχρονα, είχε άλλα δύο εγγόνια της έξω από το σουπερμάρκετ τα οποία είχε παρατήσει χωρίς επίβλεψη.
Η υπόθεση είναι ιδιαίτερη καθώς ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα κίνητρα της αρπαγής, εάν αυτή τελικά υπήρχε. Η γιαγιά του κοριτσιού υποστηρίζει πως δεν υπάρχει θέμα αγοραπωλησίας του βρέφους. Οι κινήσεις όμως του δράστη μέσα στο σούπερμάρκετ υποδεικνύουν οικειότητα με την κατηγορούμενη γιαγιά, ενώ τη στιγμή που φεύγει με το παιδί, περπατά ήρεμος δίχως να φοβάται εάν θα τον πιάσουν.
Τι υποστηρίζει η οικογένεια του μωρού
Πρόκειται για ορισμένα από τα στοιχεία που προβληματίζουν τους αστυνομικούς του τμήματος Ανηλίκων που χειρίζονται την υπόθεση και προς το παρόν, δεν μπορούν να πουν οτιδήποτε με σιγουριά. Η μητέρα του παιδιού βρίσκεται με την υπόλοιπη οικογένεια της στη Σαλαμίνα, ενώ ανά διαστήματα έρχονται στην Αθήνα και περιστασιακά διαμένουν σε σκηνές κάτω από την γέφυρα της Πέτρου Ράλλη. Πρόκειται για το ίδιο σημείο όπου πριν από τρεις εβδομάδες, μια ανήλικη ρομά έχασε τη ζωή της, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρό αγόρι.
Η οικογένεια του ανήλικου κοριτσιού, υποστηρίζει πως δεν υπάρχει θέμα αγοραπωλησίας, η γιαγιά απλώς ζητιάνευε στους δρόμους και ο δράστης προσφέρθηκε να της ψωνίσει γάλα, πάνες και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το μωρό. Αυτά δηλαδή, που υποστηρίζει και η ίδια η καταδικασθείσα γιαγιά του κοριτσιού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Λιμενικό Σώμα εξετάζει όλα τα πιθανά σενάρια γύρω από τις συνθήκες θανάτου
Σε αιμορραγικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο οφείλεται ο θάνατός της
Εξακολουθεί να βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση
Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του εγκλήματος
Στη ΜΕΘ 27χρονη και 40χρονος
Η έρευνα της εταιρείας QED έρχεται να ανιχνεύσει πόσο έτοιμοι είναι οι Έλληνες να ανταλλάξουν την ψήφο τους με ένα ρουσφέτι τους
«Τους κυνήγησα» - Τι απαντά ο ίδιος
Οδηγούνται σήμερα στον ανακριτή
Το χρονικό της εξαφάνισης
Ο δράστης ζήτησε συγγνώμη ενώπιον του δικαστηρίου και παραδέχθηκε την πράξη του
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της
Ο δράστης ισχυρίζεται ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών κατά τη διάρκεια της επίθεσης
Η 25χρονη καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση, ενώ εκκρεμεί ένταλμα για κακουργηματικές πράξεις
Στο δίκυκλο επέβαινε και δεύτερος νεαρός
Η κυνική απολογία του 42χρονου
Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη κατόπιν μήνυσης που υπέβαλε η μητέρα του παιδιού
Η υπόθεση που κρυβόταν πίσω από τον αδιανόητο καβγά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.