- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άρης Μουγκοπέτρος: Ο καταστηματάρχης το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ρίξει χλωρίνη - Δεν στάθηκε σωστά
«Θα μπορούσαμε να βρούμε κι άλλα μέλη μου» τόνισε ο μουσικός
Ο Άρης Μουγκοπέτρος μίλησε για το ατύχημα που είχε με την κροτίδα που έσκασε στα χέρια του σε εκδήλωση στην Αχαΐα τον περασμένο Απρίλιο
Ο Άρης Μουγκοπέτρος μίλησε για το ατύχημα που είχε με την κροτίδα που έσκασε στα χέρια του σε εκδήλωση στην Αχαΐα τον περασμένο Απρίλιο και το τι ακολούθησε μετά κατά τη διάρκεια που παρέμεινε στο χειρουργείο.
Μιλώντας στο «Buongiorno» στο Mega ο Άρης Μουγκοπέτρος είπε ότι «Ζω από θαύμα» επισημαίνοντας πως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα χειρότερα και θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του ή να πάθουν κακό και άλλοι άνθρωποι. Μάλιστα μίλησε και για τον καταστηματάρχη, που όπως αναφέρει δε στάθηκε σωστά απέναντι σε όλα αυτά που συνέβησα.
«Πιστεύω πάρα πολύ. Αν δεν είχα τη βοήθεια του Θεού δεν θα ζούσα. Ζω από θαύμα. Θα μπορούσε να μου είχε πάρει το κεφάλι η κροτίδα ή να είχε σκοτωθεί κόσμος. Δεν θέλω να σκέφτομαι τις εικόνες που θα μπορούσαν να έχουν προκληθεί, γιατί ταράζομαι. Χρειάστηκα ψυχολογική βοήθεια, περνάω μετατραυματικό στρες, έχω εφιάλτες. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Θα ήθελα του Αγίου Δημητρίου να μπορέσω να παίξω ένα τραγούδι», είπε αρχικά ο Άρης Μουγκοπέτρος.
Ο Άρης Μουγκοπέτρος είπε επίσης: «Άλλοι δεν έτρεξαν ποτέ, ούτε για μία συγγνώμη ακόμα και σήμερα. Ούτε ένα μήνυμα ούτε ένα τηλέφωνο. Δεν αφήνεις τον άνθρωπο στα τραύματά του και κρύβεσαι. Δεν ήταν φίλος μου, εάν έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς; Δεν θέλω να τον δω ούτε ζωγραφιστό αυτόν που μου έδωσε την κροτίδα.
Δεν είδα ιδιαίτερη αντιμετώπιση από τον καταστηματάρχη εκείνης της βραδιάς. Δεν στάθηκε σωστά απέναντι σε όλα αυτά. Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πετάξει χλωρίνη. Θα μπορούσαμε να βρούμε κι άλλα μέλη μου. Πέταξε μία χλωρίνη στο μαγαζί του και έπεσε για ύπνο, έτσι απλά. Η αστυνομία πληροφορήθηκε από το Facebook πως έχασα τα δάχτυλά μου».
Παίρνω τεράστια δύναμη από τη γυναίκα και τα κορίτσια μου. Η γυναίκα μου είναι βράχος. Η αγάπη του κόσμου μου δίνει τεράστια δύναμη. Όλοι κάνουν την προσευχή τους για μένα και αισθάνομαι πολύ όμορφα γι’ αυτό. Η πίστη μου έχει παίξει τεράστιο ρόλο, έχω ελπίδα μέσα από την πίστη. Τα δάχτυλα που τραυματίστηκα είναι αυτά που κάνουμε τον σταυρό μας και δεν το θεωρώ σύμπτωση», ανέφερε επίσης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς η σχολική γιορτή εξελίχθηκε σε τραγωδία - Αναβιώνει η υπόθεση στο δικαστήριο
Η φωτιά ξέφυγε από τον έλεγχο και πήρε διαστάσεις
Μπορεί ένας πατέρας να σκοτώσει από αγάπη;
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Κλείστε πόρτες και παράθυρα»
«Παλιό, αλλά συντηρημένο το κτίριο» σημείωσε για το σχολείο
Οι διαψεύσεις περί μαστροπείας και η επαφή με τον 66χρονο
Δείτε αναλυτικά τον χάρτη με τα κόκκινα σημεία
Γιατί η ιδιοκτήτρια του καταλύματος φέρεται να απέκρυψε την παρουσία ενοίκων;
Συγκεκριμένα πρόσωπα στο «κάδρο»
Ένα podcast που δεν έχει συγκεκριμένο αντικείμενο, γιατί το θέμα του το διαμορφώνουν κάθε φορά οι ακροατές του, στέλνοντας τις (επί παντός επιστητού) ερωτήσεις τους στους συντελεστές
Τον έπεισαν να ξεθάψει οικονομίες του θύματος, ενώ ο συνεργός του παραμένει ασύλληπτος
Στην απολογία του ο ίδιος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση
Η 13χρονη μαθήτρια της Α' Γυμνασίου νοσηλεύεται στο «Παίδων» - Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της
Η 18χρονη περιγράφει τη νύχτα της τραγωδίας - Όσα άκουσε και τι της είπε ο 22χρονος
Με εγκαύματα στο πρόσωπο νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Τι αποκάλυψε ο άνθρωπος που έβαλε χρήματα στη 19χρονη για να περάσει το μοιραίο βράδυ
Πώς έγινε το ατύχημα - Σοκαρισμένοι οι συμμαθητές της
Στο νοσοκομείο η Σοφία Ζαχαράκη - Διασωληνωμένη νοσηλεύεται η μαθήτρια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.