- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Πάτρα: «Του κάνουν bullying και τον άφησαν να πέσει με το κεφάλι» - Τι λέει ο πατέρας του 13χρονου
Κάνει λόγο για επαναλαμβανόμενο εκφοβισμό
Πάτρα: «Του κάνουν bullying και τον άφησαν να πέσει με το κεφάλι» - Τι λέει ο πατέρας του
Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε για τον σοβαρό τραυματισμό 13χρονου μαθητή στο προαύλιο Γυμνασίου στην Πάτρα. Για την υπόθεση συνελήφθησαν πέντε συμμαθητές του, οι οποίοι υποστήριξαν πως ο 13χρονος συμμετείχε με τη θέλησή του σε διαδικτυακό «challenge».
Ωστόσο, ο πατέρας του μαθητή δίνει διαφορετική διάσταση στο περιστατικό, κάνοντας λόγο για επαναλαμβανόμενο εκφοβισμό. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, υποστήριξε πως ο γιος του έχει πέσει επανειλημμένα θύμα bullying από τους ίδιους μαθητές.
«Δεν τραυματίστηκε παίζοντας κάποιο παιχνίδι. Του είπαν ότι θέλουν να τον πετάξουν στον αέρα όπως κάνουν με τους παίκτες της Παναχαϊκής. Δεν είπε ούτε ναι ούτε όχι γιατί φοβόταν τις συνέπειες. Τον πέταξαν ψηλά και τον άφησαν να πέσει με το κεφάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, σε βάρος εκπαιδευτικού του σχολείου σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, καθώς είχε την ευθύνη της επίβλεψης του χώρου την ώρα του περιστατικού.
Η εισαγγελία έχει αναλάβει την εποπτεία της έρευνας και απέδωσε την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης σε ανήμπορο να αντιδράσει άτομο. Παράλληλα, από «κόσκινο» θα περάσουν και οι καθηγητές που όφειλαν να επιτηρούν τους μαθητές στο προαύλιο κατά τη διάρκεια του διαλείμματος καθώς δόθηκε εντολή για σχετική έρευνα, με σχηματισμό δικογραφίας στην περίπτωση αυτή για σωματική βλάβη από αμέλεια. Οι πέντε μαθητές αφέθηκαν ελεύθεροι μιας και πρόκειται για ανήλικους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αρνούνται κατηγορηματικά στην κατάθεσή τους ότι είχαν σκοπό να τραυματίσουν τον 13χρονο, προσθέτοντας πως συμμετείχε στο παιχνίδι - πρόκληση με τη θέλησή του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο ΚΑΤ μεταφέρθηκε ο οδηγός του λεωφορείου
Ομολόγησε μέσω TikTok ο ένας εκ των δύο δραστών που τον μαχαίρωσαν
Έπεσε η αυλαία στη δίκη για τη δολοφονία του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη
Πώς γράφτηκε το πρώτο τηλεοπτικό θρίλερ της Ελλάδας
Πώς τον εντόπισε το «ελληνικό FBI»
Οι πρώτες πληροφορίες για τον λόγο του τσακωμού
Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη
Ενοχλημένος για τα δημοσιεύματα σχετικά με το πόρισμα της Πυροσβεστικής για τη φωτιά στο διαμέρισμά του
Διακινούσε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης μέσω διαδικτύου
Το θύμα υποστηρίζει ότι δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με κανέναν
Αναλάμβαναν χτυπήματα «κατά παραγγελία»
Οκτώ αστυνομικοί τραυματίστηκαν
Μεταφορά του μπλόκου στον ΒΟΑΚ
Το περιστατικό το βράδυ του Σαββάτου
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής
Διαβάστε χρήσιμες συμβουλές για ασφαλή και οικολογική διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου
Η εικόνα από τα αγροτικά μπλόκα σήμερα
Ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις στην Κρήτη
Στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και στελέχη του ΤΕΕΜ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.