- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λαγκαδάς: «Στο γυρισμό με τύφλωσαν φώτα» - Τι λέει ο 60χρονος οδηγός για το δυστύχημα
Έχει συλληφθεί τέσσερις φορές να οδηγεί μεθυσμένος και δεν διαθέτει δίπλωμα οδήγησης
Λαγκαδάς: «Στο γυρισμό με τύφλωσαν φώτα» - Τι λέει ο 60χρονος οδηγός για το δυστύχημα - Έχει συλληφθεί τέσσερις φορές να οδηγεί μεθυσμένος και δεν διαθέτει δίπλωμα οδήγησης
Ελεύθερος μέχρι τη δίκη είναι πλέον ο 60χρονος, ο οποίος οδηγούσε μεθυσμένος και σκότωσε μια 50χρονη μητέρα στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, την ώρα που πήγαινε να πάρει το παιδί της από μια εξωσχολική δραστηριότητα.
Για τον 60χρονο δεν ασκήθηκαν διώξεις, παρά το γεγονός ότι έχει συλληφθεί τέσσερις φορές για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν διαθέτει δίπλωμα οδήγησης.
Πρώτη φορά είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2023 για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης. Τον Ιούνιο του 2024 συλλαμβάνεται και πάλι για μέθη και του αφαιρείται το δίπλωμα για 5 χρόνια. Όπως όμως λέει στην συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 συνεχίζει να κυκλοφορεί χωρίς δίπλωμα. Έτσι, πέρσι τον Αύγουστο συλλαμβάνεται δυο φορές μέσα στην ίδια ημέρα: αρχικά τον εντοπίζουν χωρίς δίπλωμα και λίγες ώρες αργότερα, τον πιάνουν να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης και έτσι του αφαιρούν το δίπλωμα για 10 χρόνια. Όμως, συνέχιζε να παίρνει το αυτοκίνητό του, συνέχιζε να οδηγεί μεθυσμένος.
Τι υποστήριξε ο 60χρονος οδηγός -«Με στράβωσανε φώτα, με τυφλώσανε»
«Έφυγα από το Κολχικό, κατευθυνόμουν στο σπίτι μου, πριν τον Λαγκαδά με τύφλωσαν τα φώτα και μετά έγινε το “μπαμ”… φορούσα ζώνη. Η τελευταία εικόνα που πρόλαβα ήταν το αμάξι της γυναίκας αναποδογυρισμένο», δηλώνει στον ΑΝΤ1 ο 60χρονος οδηγός που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στον Λαγκαδά, στο οποίο έχασε τη ζωή της η άτυχη Χαρά.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ισχυρίζεται ότι τα φώτα του αυτοκινήτου του θύματος τον «τύφλωσαν». Αν και αναφέρει ότι φορούσε ζώνη, παραλείπει να αναφέρει ότι εκείνη τη νύχτα είχε πάρει το αυτοκίνητο χωρίς άδεια, δεν διέθετε δίπλωμα και οδηγούσε μεθυσμένος, για πολλοστή φορά.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έβαλε σε σακούλα κοσμήματα και χρήματα της μητέρας του και τα άφησε σε αυλή
Πρώτο της μέλημα, όπως ανέφερε, είναι να επανασυνδεθεί με τα παιδιά της
Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram
Προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων ο επιχειρηματίας
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Συνελήφθη ο οδηγός καθώς και ο κηδεμόνας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Μέχρι στιγμής δεν προκύπτουν ευρήματα που να προκαλούν υποψίες για εγκληματική ενέργεια
Ο οδηγός της μηχανής παρέσυρε τη 16χρονη και την εγκατέλειψε στο σημείο
Η πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια επιφέρει βαρύτατες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις
Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό του οδηγού
Το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 13 Απριλίου 2026
Ζητούν τη διερεύνηση της πραγματικής ταυτότητας της γυναίκας που έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή
Μέχρι τώρα έχουν εξεταστεί συνολικά 426 εκτροφές
Αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν στο Περιστέρι
«Πήγα το παιδί μου στο νεκροταφείο και δεν το πήρα μαζί μου», δήλωσε συντετριμμένος
Τι υποστήριξε στις αρχές η ανήλικη
Στο μικροσκόπιο ο 66χρονος από την Πρέβεζα
Οι πρώτες πληροφορίες για το τι προκάλεσε τη φωτιά
Τα στοιχεία που δείχνουν ότι δεν πρόκειται για μία απλή πτώση από τις σκάλες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.