Κοινωνια

Χανιά: Τα ερωτήματα για τον θάνατο 19χρονου αθλητή - Η μαρτυρία για καβγά πριν καταρρεύσει

Ο νεαρός είχε αιμάτωμα στον εγκέφαλο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γενικό Νοσοκομείο Χανίων
Χανιά: Τα ερωτήματα για τον θάνατο 19χρονου αθλητή - Η μαρτυρία για καβγά πριν καταρρεύσει © EUROKINISSI

Χανιά: Τα ερωτήματα για τον θάνατο 19χρονου αθλητή - Η μαρτυρία για καβγά πριν καταρρεύσει - Ο νεαρός είχε αιμάτωμα στον εγκέφαλο

12 ημέρες μετά τη νοσηλεία του στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, 19χρονος αθλητής άφησε την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο νεαρός είχε αιμάτωμα στον εγκέφαλο, ωστόσο, οι συγγενείς του προσπαθούν να βρουν απαντήσεις στο πώς αυτό προκλήθηκε.

Το χτύπημα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια προπόνησης σε σχολή στα Χανιά φέρεται να είναι το επικρατέστερο σενάριο, ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί κάποιο χτύπημα κατά τη διάρκεια καβγά.  

«Τονίζουμε ότι στη σχολή μας λαμβάνονται όλα τα μέτρα που προβλέπονται για την υγεία και ασφαλή άθληση των μαθητών μας. Είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα αποκαλυφθεί ποια ήταν η αιτία για τον θάνατο του μαθητή μας. Θα συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις προς την κατεύθυνση αυτή», λέει ο ιδιοκτήτης της σχολής στην οποία προπονούνταν. 

Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στην οποία εργαζόταν ο 19χρονος, σημείωσε ότι «ουδέποτε έγινε καβγάς στο κοντινό διάστημα των δύο μηνών, ειδικά με τη συμμετοχή οποιουδήποτε από το μαγαζί. Το παιδί δεν είχε ανάμειξη σε κανέναν καβγά».

Χανιά: Η μαρτυρία για καβγά πριν την τελευταία προπόνηση

Μαρτυρία που μετέδωσε το Star αναφέρει ότι ο 19χρονος «είχε βγει σ' ένα μαγαζί. Είχε μαλώσει. Είχε χτυπήσει το κεφάλι του. Είχε αιμάτωμα αλλά δεν το ήξερε. Μετά πήγε στην προπόνηση και χτύπησε στο ίδιο σημείο».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d8jm165ar4c9)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY