- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ηράκλειο Kρήτης: Μη αναστρέψιμες βλάβες φοβούνται οι γιατροί για τον 3χρονο – Βρίσκεται μόνος του στο νοσοκομείο
Tι λέει ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ
Ηράκλειο: Μη αναστρέψιμες βλάβες φοβούνται οι γιατροί για τον 3χρονο – Βρίσκεται μόνος του στο νοσοκομείο
Για μη αναστρέψιμες βλάβες στην υγεία του 3χρονου αγοριού που νοσηλεύεται στο Ηράκλειο Κρήτης, φοβούνται οι γιατροί που προσπαθούν να το κρατήσουν στη ζωή, με τα επόμενα 24ωρα να θεωρούνται εξαιρετικά κρίσιμα.
Η κατάσταση του μικρού παιδιού από το Ηράκλειο είναι εξαιρετικά κρίσιμη και δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή καθώς ο ξυλοδαρμός που έχει υποστεί ήταν συνεχής με την μητέρα του και τον σύντροφό της να αλληλοκατηγορούνται.
«Η κατάστασή του, από τη στιγμή που ήρθε και χειρουργήθηκε παραμένει σταθερά βαριά και τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα είναι αρκετά κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας του», είπε μιλώντας στην εκπομπή “Update” του ΕΡΤNews , ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Στέλιος Κτενιαδάκης για το μόλις τριών ετών αγοράκι που δίνει μάχη για τη ζωή του.
Όπως αναφέρει ο κ.Κτενιαδάκης το παιδί συνεχίζει να παραμένει διασωληνωμένο σε βαρύτατη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.
Τονίζει χαρακτηριστικά πως «δυστυχώς το παιδί πέρα από την κρανιοεγκεφαλική κάκωση που είχε, είχε και πολλαπλές εκχυμώσεις, εκδορές και εγκαύματα σε πολλά σημεία του σώματός του και στα άκρα του και από την εικόνα, φαινόταν ότι τα τραύματα αυτά ήταν τόσο πρόσφατα, όσο και παλιότερα». Παράλληλα ανέφερε πως υπήρχαν και εγκαύματα επιφανείας.
Ο μοναδικός άνθρωπος που βρίσκεται στο πλευρό του παιδιού είναι η γιαγιά του σύμφωνα με τον κ. Κτενιαδάκη ενώ πρόσθεσε πως «η κοινωνική υπηρεσία από όσο γνωρίζω δεν έχει έρθει».
Η μητέρα και ο σύντροφός της φέρονται να κακοποιούσαν το παιδί άγρια και βασανιστικά για μεγάλο διάστημα κάτι που προκύπτει από τα χτυπήματα που φέρει, αλλά και από φωτογραφίες και βίντεο προηγούμενων ημερών, που εντοπίστηκαν στο κινητό του 44χρονου.
Ο 44χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Ήταν πολύ επιθετική με το παιδί της. Πήγαινε να το ντύσει και είχε το τσιγάρο στο στόμα της με αποτέλεσμα να τον καίει. Πολλές φορές τα αποτσίγαρα ήταν πεταμένα στο πάτωμα και το παιδί τα πάταγε και καιγόταν. Την ημέρα που πήγαμε νοσοκομείο εγώ έβλεπα τηλεόραση και το παιδί έπεσε και χτύπησε μόνο του».
Ενώ η μητέρα του 3χρονου ανέφερε: «Έκανα υπομονή με τη συμπεριφορά του συντρόφου μου επειδή σε αυτόν βρήκα ένα μέρος για να μείνω. Την ημέρα που πήγαμε νοσοκομείο εκείνος χτύπησε το παιδί μου και όχι εγώ».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το σημείωμα που άφησε η μητέρα του και η τελευταία επικοινωνία
Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό για κατάχρηση ανηλίκου - Αναστολή τριών ετών στην ποινή
Η γυναίκα έφυγε από το σπίτι με το αυτοκίνητό της και δεν επέστρεψε ποτέ
Βρέθηκε νεκρός ο πρώην σύντροφος της - Είχε προσαχθεί και αφέθηκε ελεύθερος
Είχε προσαχθεί για την εξαφάνισή της
Ο 66χρονος αποκάλυψε πως είχε δώσει στο παρελθόν λεφτά και στον 23χρονο
Στο μικροσκόπιο η συσκευή της 19χρονης, όλα τα μηνύματα, οι κλήσεις και οι επαφές της
H προτομή του «Αρχάγγελου της Κρήτης» βρίσκεται στην πλατεία Κύπρου
Πώς η σχολική γιορτή εξελίχθηκε σε τραγωδία - Αναβιώνει η υπόθεση στο δικαστήριο
Η φωτιά ξέφυγε από τον έλεγχο και πήρε διαστάσεις
Μπορεί ένας πατέρας να σκοτώσει από αγάπη;
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Κλείστε πόρτες και παράθυρα»
«Παλιό, αλλά συντηρημένο το κτίριο» σημείωσε για το σχολείο
Οι διαψεύσεις περί μαστροπείας και η επαφή με τον 66χρονο
Δείτε αναλυτικά τον χάρτη με τα κόκκινα σημεία
Γιατί η ιδιοκτήτρια του καταλύματος φέρεται να απέκρυψε την παρουσία ενοίκων;
Συγκεκριμένα πρόσωπα στο «κάδρο»
Ένα podcast που δεν έχει συγκεκριμένο αντικείμενο, γιατί το θέμα του το διαμορφώνουν κάθε φορά οι ακροατές του, στέλνοντας τις (επί παντός επιστητού) ερωτήσεις τους στους συντελεστές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.