Εκτάκτως στη Λάρισα ο Γ. Τσούκαλης: Ζευγάρι στη Λάρισα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον 39χρονο Βασίλη
Η μαρτυρία - κλειδί για την υπόθεση εξαφάνισης
Εξαφάνιση 39χρονου στη Λάρισα: Ο Γιώργος Τσούκαλης εκτάκτως στην περιοχή - Η μαρτυρία ζευγαριού
Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου που εξαφανίστηκε από τη Λάρισα στις 30 Δεκεμβρίου 2024. Ο Γιώργος Τσούκαλης επέστρεψε εκτάκτως στη Λάρισα μετά από μία μαρτυρία που φαίνεται να είναι κλειδί για την υπόθεση.
«Έχω έρθει εκτάκτως στη Λάρισα και έχω συναντήσει ένα ζευγάρι που ήταν οι τελευταίοι που είδαν τον 39χρονο στο ποτάμι σε κάποιο σημείο πολύ πιο κάτω από εκεί που τον έχουν καταγράψει οι κάμερες», είπε ο κ. Τσούκαλης για την υπόθεση εξαφάνισης του 39χρονου Βασίλη και συμπλήρωσε: «έχω φέρει το ζευγάρι σε επαφή με την Αστυνομία. Δεν μίλησαν μαζί του, αλά ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο».
Εξαφάνιση στη Λάρισα: Πέντε μάρτυρες ισχυρίζονται πως είδαν τον 39χρονο στη Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, τρεις τουλάχιστον διαφορετικοί μάρτυρες είδαν τον 39χρονο Βασίλη στη Θεσσαλονίκη στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας. Συγκεκριμένα, μάρτυρας αναφέρει πως την Τετάρτη (08/01) είδε τον Βασίλη στη στάση Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός του μετρό Θεσσαλονίκης, ενώ μία ημέρα αργότερα (09/01) άλλος μάρτυρας ανέφερε πως εντόπισε τον 39χρονο να κινείται στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην Καλαμαριά.
Την ίδια μέρα, στις 13:20 μάρτυρας ανέφερε πως είδε τον 39χρονο στην εκκλησία της Οσίας Ξένης. Την Παρασκευή (10.1) άλλος μάρτυρας δήλωσε αποκλειστικά στο Live News πως στην περιοχή της Οσίας Ξένης είδε έναν άντρα που έμοιαζε με τον 39χρονο. Όπως αναφέρει η μαρτυρία, ο άνδρας ήταν αφηρημένος και μπήκε μέσα σε ένα όχημα.
«Καθόμουν στην περιοχή της Οσίας Ξένης. Ήμουν στην οδό Πλαταιών, είναι κάτω από την Παπαναστασίου. Σήμερα το μεσημέρι, στη 13:00, πηγαίνοντας να πάρω τα εγγόνια μου βλέπω έναν κύριο που μοιάζει καταπληκτικά με τον Βασίλη. Τον βλέπω να περπατά αφηρημένος, ξαφνικά βγάζει κλειδιά από την τσέπη του και μπαίνει σε ένα τζιπ άσπρο. Του έμοιαζε πολύ, φορούσε μπουφάν και ήταν αφηρημένος», ανέφερε ο μάρτυρας.
Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη, δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 υποστήριξε πως είδε τον 39χρονο.
«Ο Βασίλης είχε περίπου 70 ευρώ μαζί του και δεν είχε ούτε ταυτότητα ούτε διαβατήριο μαζί του και μάλλον ούτε δίπλωμα για να νοικιάσει αυτοκίνητο», σημείωσε ο κος Τσούκαλης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tου είχε στήσει καρτέρι θανάτου και τον πυροβόλησε 3 φορές
Γιατί είναι τόσο επιθετική φέτος - Έκκληση ακόμη και τώρα για εμβολιασμό
Οι δύο γείτονες όπως διαπιστώθηκε στο δικαστήριο είχαν προηγούμενες προστριβές μεταξύ τους
Την ίδια ώρα, οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό της συνεχίζονται με αμείωτη ένταση
Η κούραση που δεν συζητιέται στο LinkedIn και δεν φαίνεται σε κανένα CV
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με 10 πυροσβέστες και 4 οχήματα
Κάθε εμπειρία μπορεί να μεταφραστεί και να γίνει σκαλοπάτι για να επιτύχεις τις επιθυμητές αλλαγές. Δεν ξεκινάς από το μηδέν, απλώς συνεχίζεις τη διαδρομή με νέο «όχημα».
Μας σοκάρει ή όχι η απίστευτη ευκολία της αποκάλυψης;
Σταθερή η κατάστασή της
Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες μέχρι στιγμής
Είχε αναλάβει τον ρόλο της οδηγού
Κόπηκε από τη λίστα των αγροτών που θα πάνε στη συνάντηση
Πού την έδειξαν οι κάμερες
Την ίδια ώρα, οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά στο κέντρο της Αθήνας
H συλλυπητήρια ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου
Τι υποστήριξε από την πλευρά του ο άνδρας
Τι κατέθεσε ο ερασιτέχνης ψαράς και κάτοικος Ερέτριας
Οι νέες υπηρεσίες θα στελεχωθούν από διεπιστημονικές ομάδες προσωπικού με συνολικά 98 εργαζόμενους
«Τα παιδιά δεν είναι παράπλευρες απώλειες»: Η ομιλία της Τζέσικα Ντανάι για τη δολοφονία της μητέρας της
Η επιχείρηση έγινε ύστερα από επαφές που είχε με διαπραγματευτές και την ΕΜΑΚ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.