- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Xανιά: Θρήνος και οργή στο τελευταίο «αντίο» στον 22χρονο - Κατέρρευσε πριν την κηδεία η μητέρα του
Συγκλονιστική είναι η στάση του πατέρα του
Xανιά: Θρήνος και οργή στο τελευταίο «αντίο» στον 22χρονο - Κατέρρευσε πριν την κηδεία η μητέρα του
Σε κλίμα οργής και βαθιάς οδύνης αποχαιρετούν τον 22χρονο Παναγιώτη που άφησε την τελευταία του πνοή μετά το φριχτό τροχαίο που σημειώθηκε ξημερώματα του Σαββάτου στα Χανιά.
Το τελευταίο αντίο είπαν λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Πιθάρι Ακρωτηρίου στα Χανιά, αναφέρει το cretapost.gr. Η μητέρα του άτυχου Παναγιώτη, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέρρευσε λίγο πριν την κηδεία και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στα Χανιά.
Συγκλονιστική είναι η στάση του πατέρα του αδικοχαμένου 22χρονου Παναγιώτη, που βρήκε ακαριαίο θάνατο τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Λεωφόρο Καραμανλή στα Χανιά. «Σε λίγο θα αποχαιρετήσω με τη γυναίκα μου και τα δυο παιδιά τον Παναγιώτη μας… Δυστυχώς, τι και αν κάθε φορά ευχόμαστε να είναι ο τελευταίος θάνατος στην άσφαλτο, μετά από λίγο καιρό το ξεχνάμε και οι τραγωδίες πληθαίνουν», δήλωσε ο συντετριμμένος πατέρας, ο οποίος ευχαρίστησε δημόσια τον Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, ο οποίος επικοινώνησε δύο φορές μαζί του και τον διαβεβαίωσε ότι θα κάνει τα πάντα για να δικαιωθεί η οικογένεια.
Στο μεταξύ, όπως αναφέρει η ΕΡΤ στον χώρο των δικαστηρίων αναμένεται να προσαχθούν οι τρεις αστυνομικοί της τροχαίας, που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος, αφού, σε αλκοτέστ που είχαν υποβάλει τον οδηγό του οχήματος, το βράδυ της Παρασκευής διαπιστώθηκε ότι ήταν σε κατάσταση μέθης αλλά δεν προχώρησαν στην άμεση σύλληψή του με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ ούτε του ζήτησαν το δίπλωμα οδήγησης, το οποίο σε προγενέστερο χρόνο τού είχε αφαιρέσει το τμήμα Τροχαίας του ΒΟΑΚ.
Οι τρεις αστυνομικοί θα έρθουν να απολογηθούν για τις δύο παραλείψεις τους. Από την πλευρά τους, υποστηρίζουν ότι 174 περιστατικά μεθυσμένων σε ένα χρόνο έγιναν με το να παίρνουμε τα κλειδιά από τους ιδιοκτήτες, διότι, όπως λένε, εάν πηγαίναμε στο αυτόφωρο θα έμενε ανεπιτήρητη η περιοχή όλο το βράδυ, γιατί θα έπρεπε να παραμείνουν στα δικαστήρια για τον σχηματισμό δικογραφίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Μου άνοιξαν το ΙΧ με λοστούς» καταγγέλλουν κάτοικοι
Η ποινή είναι εξαγοράσιμη προς €10 ημερησίως
Η υπάλληλος των ΕΛΤΑ ακολουθούσε έξω τον πελάτη για να βάλει μία υπογραφή
Το Λιμενικό εντόπισε πάνω από 40 κιλά κοκαΐνης και 133 κιλά κάνναβης σε φορτηγό από Ιταλία
Είχε μετατρέψει τη μηχανή του σε υπηρεσιακή και έφερε πλαστό σήμα
Συνελήφθη ο δράστης - Η εργαζόμενη νοσηλεύεται στο ΚΑΤ
Η 45χρονη συνελήφθη και της επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα
Σύλληψη 33χρονου μετά από ελεγχόμενη παράδοση στο αεροδρόμιο
Τραυματίστηκε θανάσιμα από όχημα 32χρονης - Έρευνα της Τροχαίας Έδεσσας
Η Αστυνομία εξετάζει αν η 16χρονη επινόησε τη φίλη της για να μην κινήσει υποψίες πριν εξαφανιστεί
Τα ίχνη του είχαν χαθεί στις 24 Οκτωβρίου 2025
Χειροπέδες σε 48χρονο που επιχείρησε να παραλάβει τα ναρκωτικά από ταχυδρομική εταιρεία
Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζεται η διαδικασία - Προβολή του επίμαχου βίντεο
Ο 53χρονος έσωσε πολίτη πριν τον παρασύρουν τα τεράστια κύματα
Στο νοσοκομείο η ανήλικη
Επανεξετάζεται από μηδενική βάση - Στο εδώλιο ο βασικός κατηγορούμενος και η μητέρα της ανήλικης
«Για καλή μου τύχη, εμένα με απεγκλώβισε ο δήμαρχος» δήλωσε ο κάτοικος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.