- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χανιά: Την Τετάρτη απολογείται ο 45χρονος για το θανατηφόρο τροχαίο
Στα δικαστήρια και οι τρεις συλληφθέντες αστυνομικοί - Τι δηλώνει η οικογένεια του δράστη
Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 22χρονο στα Χανιά: Την Τετάρτη η απολογία του δράστη - Στα δικαστήρια και οι τρεις συλληφθέντες αστυνομικοί
Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη ζήτησε και πήρε ο οδηγός που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν σε κατάσταση μέθης συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος Παναγιώτης, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.
Ο οδηγός προσήχθη στην Εισαγγελία Χανίων στις 10 το πρωί, ενώ ο δικηγόρος του κ. Ευτύχης Μαυρογένης απέφυγε να προχωρήσει σε δηλώσεις.
Στο μεταξύ η οικογένεια του δράστη σε μια λιτή ανακοίνωση της, αναφέρει: «Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για αυτό που συνέβη. Είμαστε συντετριμμένοι και στο μέτρο που μας αναλογεί, εκφράζουμε μια ειλικρινή και ανθρώπινη συγνώμη».
Ο κατηγορούμενος θα αντιμετωπίσει τις κατηγορίες και ποινές που προβλέπει το άρθρο 290α.
Στο μεταξύ, όπως αναφέρει η ΕΡΤ στον χώρο των δικαστηρίων αναμένεται να προσαχθούν οι τρεις αστυνομικοί της τροχαίας, που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος, αφού, σε αλκοτέστ που είχαν υποβάλει τον οδηγό του οχήματος, το βράδυ της Παρασκευής διαπιστώθηκε ότι ήταν σε κατάσταση μέθης αλλά δεν προχώρησαν στην άμεση σύλληψή του με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ ούτε του ζήτησαν το δίπλωμα οδήγησης, το οποίο σε προγενέστερο χρόνο τού είχε αφαιρέσει το τμήμα Τροχαίας του ΒΟΑΚ.
Οι τρεις αστυνομικοί θα έρθουν να απολογηθούν για τις δύο παραλείψεις τους. Από την πλευρά τους, υποστηρίζουν ότι 174 περιστατικά μεθυσμένων σε ένα χρόνο έγιναν με το να παίρνουμε τα κλειδιά από τους ιδιοκτήτες, διότι, όπως λένε, εάν πηγαίναμε στο αυτόφωρο θα έμενε ανεπιτήρητη η περιοχή όλο το βράδυ, γιατί θα έπρεπε να παραμείνουν στα δικαστήρια για τον σχηματισμό δικογραφίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Από τη μοναξιά και το dating burnout μέχρι την ανάγκη για πειθαρχία, ταυτότητα και κοινότητα, οι «theo-bros» μετατρέπουν την πίστη σε νέο τρόπο ζωής
Έχασε τη ζωή της ενώ κολυμπούσε - Άκαρπες οι προσπάθειες ανάνηψης με απινιδωτή
Συνελήφθη μέσα στο πλοίο της γραμμής
Σε εξέλιξη η έρευνα για την τραγωδία
Τα πρώτα στοιχεία για το δυστύχημα
Τα ίχνη τους χάθηκαν την Τρίτη
Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί
Ο επιστημονικός επόπτης του «It’s up to you(th)» ακτινογραφεί ένα μέρος της εφηβικής βίας
Η καταγγελία της μητέρας και η απάντηση του δημάρχου
Ψυχολόγοι της ΕΠΑΨΥ που εργάστηκαν επί δύο χρόνια σε Μαρούσι, Κηφισιά, Λυκόβρυση-Πεύκη και Αχαρνές περιγράφουν έναν κόσμο εφήβων χωρίς όρια και αίσθηση κινδύνου
Σφραγίστηκε το σπίτι στην Κίμωλο
Συνελήφθησαν ένας 50χρονος και ένας 59χρονος για έκθεση και παραβίαση μέτρων προστασίας
Ο 70χρονος, μετά τη σύλληψή του, αφέθηκε ελεύθερος το ίδιο βράδυ λόγω ηλικίας
Κατηγορείται για έξι φωτιές
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής στον Δήμο Πολυγύρου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.