Κοινωνια

Μαχαίρωσαν 27χρονο έξω από μπαρ στη Λάρισα για τα μάτια μιας γυναίκας

Το χρονικό του περιστατικού

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό ΕΛΑΣ
© ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Μαχαίρωσαν 27χρονο έξω από μπαρ στη Λάρισα για τα μάτια μιας γυναίκας - Το χρονικό του περιστατικού

Μαχαίρωσαν τα ξημερώματα του Σαββάτου έναν 27χρονο στο λόφο του Φρουρίου στη Λάρισα, έξω από νυχτερινό κατάστημα διασκέδασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr το συμβάν έγινε ξημερώματα Σαββάτου, όταν έξω από το μπαρ βρισκόταν ο 27χρονος μαζί με έναν φίλο του και μία κοπέλα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κάποιος από άλλη παρέα – τουλάχιστον – δύο ανδρών, φέρεται να είπε κάτι απευθυνόμενος στην κοπέλα. Ακολούθησε λογομαχία και… σύρραξη με τον 27χρονο να μαχαιρώνεται στον μηρό από κάποιο άτομο της άλλης παρέας.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ ο 27χρονος διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, εκτός κινδύνου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαζωνάκης
Ματίνα Παγώνη: Η γιατρός του Μαζωνάκη δεν είχε καν ειδικότητα

«Τη μία λέει ότι είναι γυναικολόγος, την άλλη λέει ότι έχει κάνει ολιστική ιατρική, την άλλη μας δείχνει κάποιες εξειδικεύσεις που ούτε τις γνωρίζουμε. Κινέζικα είναι αυτά για εμάς γιατί δεν υπάρχουν»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY