- CITY GUIDE
- PODCAST
-
25°
Καιρός σήμερα: Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία, νεφώσεις και και ισχυρά μελτέμια
Τοπικά δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες
Καιρός 9 Σεπτεμβρίου: Οι περιοχές με βροχές και η θερμοκρασία σε πτώση
Με μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, ισχυρούς βοριάδες στο Αιγαίο και τοπικές βροχές σε τμήματα της χώρας θα κυλήσει ο καιρός σήμερα Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.
Στις περισσότερες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ωστόσο κατά τόπους θα αναπτυχθούν νεφώσεις, με πιθανότητα για βροχές και όμβρους. Τα φαινόμενα θα εμφανιστούν αρχικά στα ανατολικά και σταδιακά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα βόρεια ηπειρωτικά.
Τοπικά δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βόρειες διευθύνσεις. Στα δυτικά θα φτάνουν τα 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο τα 6, ενώ στα ανατολικά θα ενισχύονται στα 5 με 6 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι βοριάδες θα φτάνουν κατά τόπους ακόμη και τα 7 μποφόρ.
Η ορατότητα στα δυτικά ενδέχεται να είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες.
Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί, τοπικά έως 5 μποφόρ.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι επίσης κατά κύριο λόγο αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις στα γύρω ορεινά, όπου υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
Σε Μακεδονία και Θράκη θα επικρατήσει γενικά καλός καιρός, με παροδικές νεφώσεις κυρίως στη Μακεδονία κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Τοπικές βροχές ή όμβροι ενδέχεται να εμφανιστούν στα ορεινά.
Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα στραφούν βαθμιαία σε βορειοδυτικούς.
Στην Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα παραμείνει αίθριος, με βόρειους ανέμους 4 έως 6 μποφόρ. Αντίστοιχη εικόνα αναμένεται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Το βασικό χαρακτηριστικό της ημέρας θα είναι πάντως η ενίσχυση των βοριάδων στο Αιγαίο, σε συνδυασμό με την ελαφρά υποχώρηση της θερμοκρασίας μετά τις υψηλές τιμές των προηγούμενων ημερών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι περισσότεροι κάτοικοι είναι άνω των 70 ετών
Εντοπίστηκε στο Πέραμα και θα οδηγηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα
Τέσσερα παιδιά στο νοσοκομείο
Η κατάθεση του πατέρα και της μητέρας του Τάσου Κουτσόπουλου
Πώς τους έπιασαν οι αστυνομικοί
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Το χρονικό της υπόθεσης
Οι σεισμικές δονήσεις έγιναν έγιναν ελάχιστα αισθητές από τους κατοίκους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία
Η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε κοντά στα βουλγαρικά χωριά Γκόρνο Λούκοβο και Ντόλνο Λούκοβο
Μαρτυρία ότι χρησιμοποίησε αστυνομικό φάρο μετά τους πυροβολισμούς στην Ανάβυσσο
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Ο ένας τραβούσε βίντεο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.