- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πάτρα: Καθηγητής στο πανεπιστήμιο απαγορεύει τα γυαλιά χωρίς ιατρική βεβαίωση - Ο λόγος
Η απόφασή του για τη μάχη κατά της αντιγραφής
Πανεπιστήμιο Πατρών: Καθηγητής απαγορεύει στους φοιτητές να δώσουν μάχη με γυαλιά αν δεν έχουν ιατρική βεβαίωση λόγω ... AI
Καθηγητής του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών φέρεται να απέστειλε ενημέρωση στους φοιτητές σχετικά με την απαγόρευση χρήσης γυαλιών κατά την εξεταστική, αν δεν προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο καθηγητής ενημέρωσε τους φοιτητές ότι κατά τη διάρκεια των εξετάσεων γυαλιά θα φορούν μόνο όσοι έχουν ιατρική βεβαίωση ότι τους είναι απαραίτητα, σε μία προσπάθεια να βάλει τέλος στα σκονάκια νέας εποχής με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης. Στόχος είναι να «πατάξει» τα «έξυπνα γυαλιά», τα οποία διαθέτουν κάμερα και δυνατότητες σύνδεσης και θα μπορούσαν να βοηθήσουν ως άλλο «σκονάκι» για πιθανή αντιγραφή κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.
Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου της Πάτρας Χρήστος Μπούρας, ανέφερε στο ΕΡΤnews ότι οι φοιτητές θα πρέπει να γράφουν αυτά που γνωρίζουν και να μην καταφεύγουν σε άλλες πρακτικές.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Η πυρκαγιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση
Τι αναφέρει ο συνήγορός της
Η απόφασή του για τη μάχη κατά της αντιγραφής
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το πρόγραμμα των συγκεντρώσεων - Ποιοι δρόμοι κλείνουν
O δημόσιος χώρος και το φυσικό περιβάλλον μετατρέπονται σε έναν ανοιχτό τόπο γνώσης και αφήγησης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το νομοσχέδιο και η φράση teddy boy
Κυκλοφοριακά προβλήματα στο σημείο
Η εγκατάσταση του ETCS, η επιχειρησιακή λειτουργία και το επικοινωνιακό κενό ανάμεσα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.