Ελλαδα

Πάτρα: Στο νοσοκομείο 22χρονη τουρίστρια που πήγαινε στο Αντίρριο - Έπεσε από τις σκάλες του πλοίου

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το πορθμείο του Ρίου - Αντιρρίου μέσα από καράβι
Το πορθμείο του Ρίου - Αντιρρίου μέσα από καράβι (φωτογραφία αρχείου) © ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Πάτρα: Στο νοσοκομείο 22χρονη τουρίστρια μετά από πτώση σε πλοίο προς Αντίρριο - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» νοσηλεύεται τραυματισμένη 22χρονη τουρίστρια, έπειτα από ατύχημα σε επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο προς το Αντίρριο το απόγευμα της Κυριακής, 19 Ιουλίου, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος για το συγκεκριμένο συμβάν.

Η νεαρή γυναίκα έχασε την ισορροπία της ενώ κατέβαινε τις σκάλες του πλοίου και έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην οσφυϊκή χώρα. Μετά τον κατάπλου, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την παρέλαβε από το λιμάνι και τη μετέφερε στην Πάτρα για νοσηλεία.

Στο νοσοκομείο της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ παραμένει πλέον για νοσηλεία. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας έχει αναλάβει τη διερεύνηση του περιστατικού και διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY