- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών - Λαμίας αύριο λόγω εργασιών - Πού θα διακοπεί η κυκλοφορία
Προσωρινός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στη Μεταμόρφωση την Παρασκευή
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών θα εφαρμοστούν στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης την Παρασκευή 5 Ιουνίου.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας θα τεθούν σε ισχύ στο τμήμα μεταξύ του 19ου χιλιομέτρου και του 18 χλμ. στο ρεύμα προς Αθήνα, την Παρασκευή τις ώρες 9 μ.μ. έως 10 π.μ. της επομένης.
Τις συγκεκριμένες ώρες θα πραγματοποιηθεί πλήρης αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α) στην κατεύθυνση προς Αθήνα, στα όρια του δήμου Μεταμόρφωσης.
Όσο διαρκεί ο αποκλεισμός, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις υπόλοιπες λωρίδες κυκλοφορίας.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Εμφανίστηκε στην πρώτη συνάντηση σαν μεγαλοπαράγοντας ομάδας με ένα πούρο μιάμιση πιθαμή»
Δείτε αναλυτικά τι ισχύει το Σαββατοκύριακο
Η πρόγνωση του Meteo
Ξεκινούν οι έρευνες με το Abeille Marengo
Υψηλή δραστηριότητα τον Οκτώβριο, χάρη στη γενναιόδωρη συναίνεση 28 οικογενειών δοτών
Μετά την απόφαση της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες
Ψύχρα στην εκκίνηση, βοριάδες στη διαδρομή προβλέπονται
Η διαδικασία διακόπηκε για την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου
Οι πρώτες πληροφορίες
Για το φερόμενο κύκλωμα με τα «γρηγορόσημα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.