- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Χανιά: Στη φυλακή o 31χρονος για τον βιασμό 23χρονης στα Φαλάσαρνα
Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του ο 31χρονος
Όλα όσα εκτυλίχθηκαν στη δίκη για τον βιασμό 23χρονης από 31χρονο στα Φαλάσαρνα Χανίων
Ομόφωνα ένοχο για τον βιασμό της 23χρονης σε beach party στα Φαλάσαρνα Χανίων, έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου τον 31χρονο.
Το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 12 ετών στον 31χρονο χωρίς αναστολή και χωρίς κανένα ελαφρυντικό.
Η δίκη ξεκίνησε στις 21 Νοεμβρίου του 2025 και ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα μετά από 7 συνεδριάσεις, σε μια ακροαματική διαδικασία που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών μετά από αίτημα της οικογένειας της 23χρονης.
Ο 31χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες
Σημειώνεται ότι ο 31χρονος κατά τη διάρκεια της δίκης αρνήθηκε τις κατηγορίες επιμένοντας στον ισχυρισμό του περί συναίνεσης.
Ο ίδιος θα οδηγηθεί στη φυλακή, ενώ από τη 12ετή ποινή αφαιρούνται οι τέσσερις μήνες που παρέμεινε προφυλακισμένος μετά την απολογία του, στις 5 Αυγούστου 2022.
Σημειώνεται ότι αν και η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την αναγνώριση δύο ελαφρυντικών, του πρότερου σύννομου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη, αμφότερα απορρίφθηκαν από το δικαστήριο με πλειοψηφία 4-3 (μειοψηφούντων 3 ενόρκων). Η εισαγγελέας πρότεινε επίσης τριετή αναστολή στην ποινή, ωστόσο οι δικαστές ομόφωνα (3-0) αποφάσισαν την έκτισή της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι δρόμοι και ποιες ώρες θα είναι κλειστοί
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Φανερωμένη
Το χρονικό της υπόθεσης
Και πότε θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι το 2027
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξανά στο εδώλιο οι δύο ψαράδες για ανθρωποκτονία από πρόθεση
Αλλάζει υπερασπιστική γραμμή
Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία
Υπενθύμιση του ΕΣΘ για το κλείσιμο των επιχειρήσεων σε επτά δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η αναλυτική πρόγνωση Μαρουσάκη για τις επόμενες ημέρες
Σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση επιβατών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.