- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κρήτη: 52χρονη τουρίστρια βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο μετά από έντονη αδιαθεσία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Κρήτη: 52χρονη τουρίστρια βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο μετά από έντονη αδιαθεσία - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές 52χρονης τουρίστριας από τη Νορβηγία στην Κρήτη, καθώς η γυναίκα έχασε τη ζωή της στα Χανιά. Σύμφωνα με το patris.gr, βρισκόταν στο νησί μαζί με τον σύντροφό της για λίγες ημέρες ξεκούρασης.
Το περιστατικό σημειώθηκε χθες, όταν το ζευγάρι βρισκόταν σε παραλία των Χανίων. Η 52χρονη αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και είπε στον σύντροφό της ότι θα επέστρεφε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, προκειμένου να ξεκουραστεί λίγο.
Λίγη ώρα αργότερα, ο σύντροφός της πήγε στο δωμάτιο και τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της, ειδοποιώντας αμέσως τις Αρχές και το ΕΚΑΒ. Παρά την κινητοποίηση, διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ τα αίτια θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι κινήσεις καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας
Η επέμβαση των συνεργείων ήταν άμεση
Πότε ξεκινά η πρώτη περίοδος
Τι πρέπει να κάνετε μόλις τη λάβετε στα χέρια σας
Τι ισχύει για την εφαρμογή
Δρομολογείται η ένταξη νέων οδηγών στο δυναμικό
Γιατί ονομάζεται «φεγγάρι του Οξύρρυγχου»
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.