Ελλαδα

«Ήταν αδερφή μου»: Το συγκλονιστικό αντίο της Βάσως Καζαντζίδη στη Μαρινέλλα

Βρέθηκε στο λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσιο της Μητρόπολης Αθηνών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βάσω Καζαντζίδη
Βάσω Καζαντζίδη © ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI

Η Βάσω Καζαντζίδη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τη στενή, αδελφική σχέση που είχε με τη Μαρινέλλα

Η Βάσω Καζαντζίδη συγκινημένη έφτασε το πρωί στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου στη Μητρόπολη Αθηνών για να αποχαιρετήσει τη Μαρινέλλα. Η χήρα του Στέλιου Καζαντζίδη είχε μία στενή σχέση με τη Μαρινέλλα. Όπως είπε, οι δύο γυναίκες είχαν αναπτύξει μία βαθιά, αδελφική σχέση. 

«Η Μαρινέλλα ήταν αδελφή μου. Ήταν εκεί, δίπλα μου πάντα. Την αγάπησα. Ήταν δυνατόν να λείπω σήμερα από εδώ;» είπε η Βάσω Καζαντζίδη στις τηλεοπτικές κάμερες λίγο πριν φτάσει στον ναό όπου υπήρχε το φέρετρο με τη σορό της σπουδαίας τραγουδίστριας. 

Η Ελλάδα αποχαιρετά τη Μαρινέλλα

Πλήθος κόσμου βρίσκεται από νωρίς το πρωί στο παρεκκλήσιο της Μητρόπολης Αθηνών για να πει το δικό του αντίο στη Μαρινέλλα, τη σπουδαία τραγουδίστρια που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο (28.3) σε ηλικία 87 ετών. 

Με μάτια βουρκωμένα και ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι, θαυμαστές της Μαρινέλλας και πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκε στη μακρά καριέρα της, έδωσαν το παρών στο παρεκκλήσιο του Αγίου Ελευθερίου. Νωρίς το πρωί, τη σορό της Μαρινέλλας συνόδευσαν η αγαπημένη της κόρη, Τζωρτζίνα, ο γαμπρός της και τα δύο της εγγόνια. 

Η Βάσω Καζαντζίδη, η Τάνια Τσανακλίδου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Γιώργος Μαργαρίτης και ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκαν στο λαϊκό προσκύνημα για να αποχαιρετήσουν τη μεγάλη Κυρία του τραγουδιού. 

Τάκης Ζαχαράτος
© ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI
Γιώργος Μαργαρίτης
Γιώργος Μαργαρίτης © ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI
Τάνια Τσανακλίδου
Τάνια Τσανακλίδου © ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI
Βάσω Καζαντζίδη
Βάσω Καζαντζίδη © ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI
Ελεονώρα Ζουγανέλη
Ελεονώρα Ζουγανέλη © ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI
Η Ελλάδα αποχαιρετά με συγκίνηση τη Μαρινέλλα - Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα
© ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI
Η Ελλάδα αποχαιρετά με συγκίνηση τη Μαρινέλλα - Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα
© ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI
Γυναίκα κρατά ένα λευκό λουλούδι στο χέρι για να αποχαιρετήσει τη Μαρινέλλα
© ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY