- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιώργος Κακούσης για υπόθεση Παναγόπουλου: «Οι συναλλαγές μου είναι απολύτως διαφανείς»
Η πρώτη αντίδραση του δημοσιογράφου - Αναστέλλει τη δραστηριότητά του
Γιώργος Κακούσης: Η θέση του δημοσιογράφου για τις εξελίξεις - Αρνείται κάθε παρανομία στην υπόθεση Παναγόπουλου, μιλά για νόμιμες συναλλαγές
Ο δημοσιογράφος Γιώργος Κακούσης προχώρησε σε δημόσια δήλωση μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Παναγόπουλου, ξεκαθαρίζοντας ότι οι οικονομικές του συναλλαγές με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ ήταν απολύτως νόμιμες και συνδεδεμένες αποκλειστικά με υπηρεσίες επικοινωνίας.
Με ανάρτησή του, ο Γιώργος Κακούσης ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει προβεί σε καμία παράνομη ενέργεια και υποστηρίζει πως όλες οι οικονομικές συναλλαγές που συνδέονται με τη συνεργασία του με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ είναι απολύτως νόμιμες, αιτιολογημένες και πλήρως ελέγξιμες.
Ο δημοσιογράφος σημειώνει ότι ενημερώθηκε πρόσφατα για τη δέσμευση των τραπεζικών του λογαριασμών, με εξαίρεση εκείνον της μισθοδοσίας, στο πλαίσιο διάταξης της Αρχής για τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Παράλληλα, o δημοσιογράφος ο οποίος έως πριν από λίγες ημέρες ήταν παρουσιαστής σε εκπομπή της ΕΡΤ, επισημαίνει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει επίσημη γνώση του περιεχομένου της διάταξης ούτε του δόθηκε η δυνατότητα να παράσχει εξηγήσεις.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Κακούση:
«Πριν από δύο ημέρες ενημερώθηκα ότι δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί μου, εξαιρουμένου αυτού της μισθοδοσίας μου, με διάταξη του Προέδρου της Αρχής για τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχω λάβει γνώση του περιεχομένου της Διάταξης και ούτε μου δόθηκε η δυνατότητα παροχής διευκρινίσεων .Από συναδέλφους μου πληροφορήθηκα ότι η Διάταξη με εμφανίζει ως ύποπτο τέλεσης ποινικών αδικημάτων με αφορμή τη συνεργασία που διατηρώ με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ.Εξ’ αρχής θα ήθελα να διευκρινίσω ότι όλες μου οι συναλλαγές, απ’ αρχής μέχρι τέλους και χωρίς εξαίρεση, έχουν νόμιμη αιτία, είναι απολύτως διαφανείς και ελέγξιμες.
Συνδέονται δε απολύτως με την παροχή συγκεκριμένου Έργου, το οποίο σχετίζεται αποκλειστικά με Υπηρεσίες Επικοινωνίας και όχι με οποιοδήποτε Εκπαιδευτικό ή άλλο παρεμφερές έργο.Είναι ευνόητο ότι αυτή η προσωπική περιπέτεια θα αναστείλει τη δημοσιογραφική μου δραστηριότητα για όσο χρόνο απαιτηθεί για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.Στα 32 χρόνια της δημοσιογραφικής μου πορείας, ποτέ και κανένας δεν με ταύτισε με παράνομες επιδιώξεις και πρακτικές. Στο χώρο μας γνωριζόμαστε όλοι και τωρα που θα ξανασυστηθούμε δεν θα απογοητευθεί κανείς!».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Οι τυχεροί και οι άτυχοι της παρέλασης» - Η πρόγνωση Τσατραφύλλια
Μέχρι πότε είναι η νέα προθεσμία
Αναλυτικά τι θα ισχύσει και ποιες ώρες
Έκτακτα μέτρα εφαρμόζονται στην Αθήνα το διήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Η εισαγωγή θα γίνει μέσω γραπτής δοκιμασίας γνώσεων και δεξιοτήτων
Μέχρι σήμερα δεν έχουν αναφερθεί ανεπιθύμητες ενέργειες
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τη διάσωση του 34χρονου που εγκλωβίστηκε στο υποθαλάσσιο σπήλαιο
Παραλίγο να έρθουν στα χέρια οδηγοί ταξί στις απεργιακές κινητοποιήσεις
Από πότε ξεκινά το μεσημέρι και από πότε το βράδυ
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.