- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δήμαρχος Άη Στράτη: Λέγεται καρκίνος, θα τον αντιμετωπίσουμε και θα βγούμε νικητές
Γιατί αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τη διάγνωσή του
Ο δήμαρχος του Αγίου Ευστρατίου, Κώστας Σινάνης, διαγνώστηκε με καρκίνο όπως αποκάλυψε ανήμερα των Θεοφανίων στους συνδημότες του
Ο δήμαρχος του Αγίου Ευστρατίου, Κώστας Σινάνης, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ μίλησε για την απόφασή του να μιλήσει δημόσια για τη διάγνωσή του με καρκίνο και το δυνατό μήνυμα που θέλησε να στείλει στους συνδημότες του στο μικρό νησί του βορείου Αιγαίου.
«Νομίζω ότι η ειλικρίνεια είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε και δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε», είπε δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου, Κώστας Σινάνης και συνέχισε: «Το 2026 αυτό δεν είναι πλέον κάτι ανίκητο. Προφανώς καταλαβαίνω ότι κάποιοι φοβούνται αλλά γιατί να φοβηθείς. Λέγεται καρκίνος και λέγεται χημειοθεραπεία. Οι νησιώτες καθημερινά βιώνουν διάφορα προβλήματα και είναι και αυτό ένα πρόβλημα που θα το αντιμετωπίσουμε και θα βγούμε νικητές».
Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου: Μου δίνουν όλοι την ευχή τους
«Την ευχή τους μου δίνουν όλοι» είπε για τους κατοίκους του Αγίου Ευστρατίου και συμπλήρωσε: «Πριν ένα μήνα το αντιλήφθηκα. Είναι ένας καρκίνος στα μαλακά μόρια του αριστερού ποδιού. Ευτυχώς δεν έχει μετάσταση. Είχα ένα πρήξιμο στο πόδι αλλά το αμελούσα. Ευτυχώς, ένας συνεργάτης από το δήμο με πήρε από τον γιακά και πήγα και έκανα εξετάσεις. Θα έρθω στην Αθήνα για θεραπείες και επιβάλλεται να μείνω για ένα αρκετό διάστημα και θα είμαι ανοσοκατεσταλμένος. Είμαι και ένας άνθρωπος που δεν κάθομαι σε μια μεριά. Το τηλέφωνό μου θα είναι ανοικτό και με την τεχνολογία είναι όλα πιο εύκολα. Ο κόσμος να μην φοβάται και να αντιμετωπίζει τα προβλήματά του».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτική πρόγνωση από το Meteo
Απέσπασαν πάνω από 175.000 ευρώ
Η συγκινητική ιστορία της Γεωργίας Ξανθοπούλου
Τι ισχύει για τα δρομολόγια από και προς το Αεροδρόμιο
Οι καπνοί από την φωτιά είναι ορατοί πολλές περιοχές της Αττικής
Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται
Ο Ελληνικός Στρατός απέκτησε τις πρώτες δύο γυναίκες στρατονόμους
Κοντά στην πυρκαγιά υπάρχουν διάσπαρτες κατοικίες
Πρόκειται για το μεγαλύτερο αερόχημα που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί μέχρι σήμερα στην Ελλάδα
Το Μουσείο Πολυγύρου ολοκληρώνεται έως το τέλος Μαρτίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Η πρόληψη ξεκινά πριν από το πρώτο κουδούνι - Έμφαση στην όραση, την ακοή και τη στοματική υγεία των παιδιών
Κάηκαν 38 στρέμματα - Ένας 70χρονος και ένας 64χρονος κατηγορούνται για πρόκληση φωτιάς
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.