- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Δημογλίδου για μπλόκα αγροτών: Κινδύνευσαν τροχονόμοι από ταλαιπωρημένους οδηγούς
«Yποδειγματική η συμπεριφορά των αγροτών στα Μάλγαρα» σημείωσε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.
Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου για τα μπλόκα των αγροτών και τις εικόνες που καταγράφηκαν την Τρίτη στην Εθνική Οδό μέχρι τη Λαμία
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, μίλησε σήμερα (24.12) στο Mega για την πολύωρη ταλαιπωρία που υπέστησαν οδηγοί την Τρίτη στην Εθνική Οδό μέχρι τη Λαμία λόγω των μπλόκων των αγροτών.
Η κ. Δημογλίδου έκανε λόγο για «υποδειγματική συμπεριφορά» των αγροτών στα Μάλγαρα, επισημαίνοντας ότι «δυστυχώς δεν το είδαμε στα άλλα μπλόκα. Έπρεπε να ταλαιπωρηθούν χιλιάδες πολίτες ώστε να δώσουν το απόγευμα δεύτερη λωρίδα κυκλοφορίας. Δεν μπορεί να έχουμε μόνο μια λωρίδα κυκλοφορίας στην εθνική οδό». Για το μπλόκο στα Μάλγαρα, είπε πως οι αγρότες από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκαν από τον διοικητή της τροχαίας ότι χρειαζόμαστε τουλάχιστον δύο λωρίδες σε κάθε ρεύμα, απομάκρυναν τα τρακτέρ και καθαρίστηκε ο δρόμος ώστε να ανοίξει στις 11:00 το πρωί της Τρίτης.
Δημογλίδου: Τροχονόμοι κινδύνευσαν να παρασυρθούν από ταλαιπωρημένους οδηγούς
Παράλληλα, η Κωνσταντία Δημογλίδου ανέφερε καλεσμένη στο Mega, πως πολλοί τροχονόμοι κινδύνευσαν να παρασυρθούν από ταλαιπωρημένους οδηγούς. «Ξέρετε πόσοι συνάδελφοι κινδύνευσαν να παρασυρθούν από οδηγούς που ήταν ταλαιπωρημένοι; Στο Κάστρο ψάχναμε 15 άτομα για να απομακρύνουν τα τρακτέρ τους για να δώσουμε και δεύτερη λωρίδα στην κυκλοφορία», είπε και συνέχισε: «Μετά τις 6 το απόγευμα αποφάσισαν να ακούσουν την αστυνομία. Μέχρι τότε δεν δέχονταν να δώσουν περισσότερες λωρίδες, μόνο τη ΛΕΑ. Έχει να κάνει με το πόσο θέλεις να εξυπηρετήσεις τους πολίτες. Στα περισσότερα μπλόκα είχαμε αυτό το πρόβλημα».
Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. εξήγησε, ότι «στην εθνική οδό δεν γίνεται να κυκλοφορεί δρόμος από μια λωρίδα κυκλοφορίας. Όταν γίνονται έργα υπάρχει μέριμνα ώστε ανά κάποια μέτρα υπάρχει έξοδος. Είχαμε εικόνες αστυνομικών να παρακαλούν αγρότες να μετακινήσουν τρακτέρ».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις
Το έργο της Lamda Development αναμένεται να αποσυμφορήσει την παραλιακή λεωφόρο
Προχωρά η διαδικασία αγοράς του από την Περιφέρεια
Εγκρίθηκε το χρονοδιάγραμμα
Με αφορμή την εορτή του πολιούχου και προστάτη του νησιού Αγίου Γερασίμου
Αυξημένη είναι η κίνηση και σε άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το παιδί δεν κοιμόταν γιατί πίστευε ότι κάνει αμαρτίες, λέει
Τρεις ημέρες συζητήσεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος και το μέλλον των νησιωτικών κοινοτήτων
Τον απεγκλώβισε η Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.