- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μια «ιδιότυπη» συνομιλία έγινε μεταξύ ιερέα και Αρχιμανδρίτη κατά την συνάντηση των ιερέων της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών με τον Πρωτοσύγκελο Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Νάση.
Σύμφωνα με το trikalanews.gr, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Νάσης, κάλεσε τους ιερείς της Ιεράς Μητρόπολης και τους ζήτησε να είναι προσεκτικοί στην δημόσια εικόνα τους προς τους πιστούς και μεταξύ άλλων τους ζήτησε να προσέχουν πού φωτογραφίζονται και κυρίως να μην αναρτούν δημόσια τις φωτογραφίες τους και να απενεργοποιήσουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Facebook.
Το αίτημα αυτό του Αρχιμανδρίτη, έφερε την αντίδραση Τρικαλινού ιερέα που ανέφερε: «έχω περισσότερους από 3.000 φίλους στο Facebook» και τον Αρχιμανδρίτη να του απαντά: «Στο facebook έχεις 3.000 φίλους αλλά στην Ενορία σου δεν μαζεύεις ούτε 30 πιστούς»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.