Αμοργός: Αγρότης με τρακτέρ έστησε μπλόκο μόνος του και έκλεισε τον δρόμο
Η κίνησή του ήταν αυθόρμητη, αλλά με ουσιαστικό συμβολισμό, είπε
Ο μοναδικός αγρότης με τρακτέρ στην Αμοργό έκανε μπλόκο και έκλεισε τον δρόμο
Ένας αγρότης στην Αιγιάλη της Αμοργού που έχει τρακτέρ, αποφάσισε να στήσει μπλόκο στο νησί στη «σκιά» των διαμαρτυριών σε ηπειρωτικές -κυρίως- περιοχές της Ελλάδας.
Ο αγρότης τοποθέτησε το τρακτέρ του σε δρόμο της Αιγιάλης, βάζοντας και κώνους, στήνοντας το πρώτο μπλόκο στο νησί.
Ο Βαγγέλης Βλαβιανός, όπως ανέφερε σήμερα μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», τόνισε πως η κίνησή του ήταν αυθόρμητη, αλλά με ουσιαστικό συμβολισμό. «Βγήκα σε μπλόκο μόνος μου, όμως στο νησί υπάρχουν περίπου 30 τρακτέρ. Δεν είμαι μόνος. Το συνεχίζω, το συζητάμε και κάτι μπορεί να γίνει», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο αγρότης άφησε το τρακτέρ του κλείνοντας τον δρόμο, με τους κατοίκους της περιοχής να δείχνουν την αλληλεγγύη τους και να στηρίζουν την πρωτοβουλία. Όπως ανέφερε, ο αγώνας των αγροτών αφορά ολόκληρη τη χώρα, καθώς ο πρωτογενής τομέας χρειάζεται ουσιαστική ενίσχυση για να μπορέσει να επιβιώσει και να συνεχίσει να στηρίζει την ελληνική οικονομία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εκτίμηση του κόστους για το γιορτινό τραπέζι
Η κίνησή του ήταν αυθόρμητη, αλλά με ουσιαστικό συμβολισμό, είπε
«Παράδειγμα ότι και οι μικρές κοινότητες μπορούν να τολμήσουν ριζικές αλλαγές και να χτίσουν ένα βιώσιμο μέλλον»
Κρίσιμη σύσκεψη στις Σέρρες το μεσημέρι
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Η εικόνα γίνεται ακόμη πιο προβληματική σε σύγκριση με την υπόλοιπη χώρα
Αναλυτικά ο καιρός της υπόλοιπης εβδομάδας
Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου
Παρεμβάσεις συντήρησης με ορίζοντα ολοκλήρωσης έξι μηνών
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι
Ένα επικίνδυνο διαδικτυακό «challenge» οδήγησε 9χρονο μαθητή στο νοσοκομείο Αγρινίου, με τη μητέρα άλλου παιδιού να συλλαμβάνεται
«Ήταν προσβλητικό για εμάς» είπε σε άλλο σημείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.