- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Την Πέμπτη απολογούνται οι κατηγορούμενοι για το πλοίο με τους πέντε τόνους κοκαΐνης
Τι αναφέρει το ρεπορτάζ
Πέντε οι συλληφθέντες, κατηγορούνται για εισαγωγή 5 τόνων κοκαΐνης, ο εγκέφαλος είχε καταδικαστεί για παρόμοια αδικήματα
Την Πέμπτη αναμένεται να απολογηθούν οι πέντε συλληφθέντες για το τεράστιο φορτίο κοκαΐνης το οποίο εντοπίστηκε σε αλιευτικό σκάφος από τις γαλλικές αρχές. Οι συλληφθέντες, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης μετά την άσκηση ποινικών διώξεων τόσο σε βαθμό κακουργήματος όσο και σε βαθμό πλημμελήματος, μεταφέρθηκαν στο κρατητήριο και αναμένεται με τη βοήθεια των συνηγόρων τους να προετοιμάσουν τις απολογίες τους. Όλοι τους κατηγορούνται για την αγορά και τη μεταφορά τουλάχιστον 5 τόνων κοκαΐνης από τη Βενεζουέλα στη χώρα μας.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες, βρίσκεται και ο φερόμενος ως εγκέφαλος της συμμορίας γνωστός και ως «χοντρός» ή «Μάκης» ή «Αλέκος». Είναι ο άνθρωπος ο οποίος το 2005 είχε φύλακιστεί για παρόμοια υπόθεση, επειδή οργάνωσε την αγορά και τη μεταφορά στη χώρα μας περίπου 5 τόνων κοκαΐνης και παρέμεινε στη φυλακή μέχρι και το 2024. Ο κατηγορούμενος έδινε μέχρι πρόσφατα το παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και όμως σύμφωνα με το κατηγορητήριο συνέχισε τις παράνομες δραστηριότητές του.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ενέργεια της ανεξάρτητης Αρχής εντάσσεται στο πλαίσιο των κυρώσεων κατά της Ρωσίας
Η ανακοίνωση του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών για τις αναφορές της Μαρίας Καρυστιανού σε ανοιχτό ενδεχόμενο ίδρυσης κινήματος
Με κάρτες Mastercard, κινητό τηλέφωνο ή φορητή συσκευή
Έχασε τη μάχη στη ΜΕΘ
Η εταιρεία ενημέρωσε τους συνεργάτες της για προσωρινή αναστολή εργασιών σε όλα τα επίπεδα
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος της δόνησης
Το σημερινό σκίτσο του
Συγκεντρώσεις σε Σύνταγμα και Βουλή
Έγινε αισθητός σε Αχαΐα και Ηλεία
Πρόκειται για παλιός «παίκτης» του ελληνικού ναρκεμπορίου και πρώην ποδοσφαιρικό παράγοντα
Η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη, στον Άγιο Νικόλαο, στον Πειραιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.