Ελλαδα

Επίθεση με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Κυψέλης

Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέος Κόσμος: Σύλληψη 27χρονου για ρίψη μολότοφ - Βροχή πυροτεχνημάτων μετά την Ανάσταση - Αναζητούνται άλλοι 9 από την Αστυνομία.
© Eurokinissi

Επίθεση με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Κυψέλης

Επίθεση με βόμβες μολότοφ σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης, επί της οδού Θήρας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ομάδα περίπου 5-6 ατόμων πέταξε 6-7 βόμβες μολότοφ έξω από το τμήμα και στη συνέχεια αποχώρησε. Από την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε υπηρεσιακό όχημα της Ασφάλειας με συμβατικές πινακίδες.

Κατά τη διαφυγή τους, οι δράστες έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων, μεταξύ άλλων στη συμβολή των οδών Ιωάννου Δροσοπούλου και Θήρας. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.


Πηγή: ΕΛΑΣ / ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY