- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στις λεωφόρους Βουλιαγμένης, Ποσειδώνος και στην οδό Πειραιώς
Σημειώθηκαν προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας BYRON
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στις λεωφόρους Βουλιαγμένης, Ποσειδώνος και στην οδό Πειραιώς
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ., αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στις λεωφόρους Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης, όπου νωρίτερα είχε διακοπεί λόγω συσσώρευσης υδάτων εξαιτίας της κακοκαιρίας BYRON, που πλήττει από το απόγευμα και την Αττική.
Κανονικά διεξάγεται πλέον και η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς, η οποία είχε κλείσει λίγο μετά τις 5 το απόγευμα από το ύψος της Χαμοστέρνας έως την Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα προς Αθήνα.
Την ίδια ώρα, στη Μάνδρα παραμένει κλειστή η οδός Αγίας Αικατερίνης, λόγω υπερχείλισης ρέματος, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κλειστή παραμένει επίσης η επαρχιακή οδός Αλεποχωρίου–Σχίνου, από το ύψος της Μαυρολίμνης έως το ρέμα Ντουράκου.
Λίγο μετά τις 19:00, προειδοποιητικό μήνυμα του 112 ήχησε στα κινητά των κατοίκων της Αττικής. Η Πολιτική Προστασία ενημέρωσε για έντονα καιρικά φαινόμενα έως το μεσημέρι της Παρασκευής, καλώντας τους πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να δείξουν αυξημένη προσοχή, ειδικά σε υπόγειους χώρους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια πάθηση που αφορά περισσότερους από 18 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως
O υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ αναμένεται να φτάσει στη χώρα αργά το βράδυ της Τρίτης
Όσα βλέπαμε στην οθόνη, τώρα σε απόσταση αναπνοής
Έχασε τον έλεγχο της μηχανής και βρέθηκε στο έδαφος
Η φωτιά πέρασε στο ελληνικό έδαφος από τη Βουλγαρία την Κυριακή
Έρευνα αποτυπώνει αισθητή υποχώρηση των οχημάτων και βελτίωση των χρόνων μετακίνησης
Το χρονικό της υπόθεσης
Πυροσβέστες τον απεγκλώβισαν τραυματισμένο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
H πρόγνωση για τις επόμενες ώρες
Καλά στην υγεία τους και τα 39 άτομα που επέβαιναν στο πλοίο
Αναζητούνται από την Αστυνομία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.