- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κίνηση τώρα: Δυσκολίες στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Κίνηση τώρα: Δυσκολίες στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα - Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Μεγάλα προβλήματα καταγράφονται από το πρωί της Τρίτης στο οδικό δίκτυο της Αττικής, καθώς η κίνηση διεξάγεται με σημαντικές καθυστερήσεις σε κεντρικές λεωφόρους. Η ταλαιπωρία των οδηγών επιτείνεται και από τη μερική λειτουργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς λόγω της σημερινής απεργίας, με αποτέλεσμα η κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη από νωρίς.
Τα μεγαλύτερα μποτιλιαρίσματα σημειώνονται στον Κηφισό, όπου η κίνηση είναι εξαιρετικά δύσκολη στην κάθοδο από τη Μεταμόρφωση έως το Αιγάλεω, αλλά και στην άνοδο από τον Ρέντη μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, εξαιτίας και μικροατυχημάτων που προκάλεσαν επιπλέον καθυστερήσεις. Αντίστοιχα, αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στις λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων, σε διάφορα σημεία και στα δύο ρεύματα, καθώς και στην Ηλιουπόλεως προς το κέντρο της Αθήνας.
Σημαντικές καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική Οδό, όπου στο ρεύμα προς Ελευσίνα οι οδηγοί αντιμετωπίζουν αναμονή 5 έως 10 λεπτών στην έξοδο για Λαμία, ενώ καθυστερήσεις ίδιου μεγέθους εντοπίζονται και στο τμήμα Πλακεντίας – Κηφισίας. Αντίστοιχα, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, ο χρόνος καθυστέρησης φτάνει τα 20 έως 25 λεπτά από τη Φυλής έως την Κηφισίας. Οι αρχές συνιστούν υπομονή και προτείνουν, όπου είναι δυνατόν, την αποφυγή μετακινήσεων στις ώρες αιχμής.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα:
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) October 14, 2025
5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία,
5΄-10΄από Πλακεντίας έως Κηφισίας.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:
20΄- 25΄ από Φυλής έως Κηφισίας. https://t.co/OFHgeEANUP
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σημαντική διεθνής διάκριση για το ελληνικό νησί
Ο «στρατηγός άνεμος» εξακολουθεί να έχει τον τελευταίο λόγο, δήλωσε ο μετεωρολόγος
Πότε αναμένεται η αποκατάσταση
Οδηγίες προστασίας προς τους πολίτες
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Αναμένονται υψηλές θερμοκρασίες και τοπικές καταιγίδες με ισχυρούς ανέμους και χαλάζι
Διακόπτεται προσωρινά και η κυκλοφορία στο τμήμα Ακτή Ποσειδώνος Πειραιά-Μοσχάτο της γραμμής 7
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.