- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πάνος Ρούτσι: «Θα έρθουν από το εξωτερικό οι τεχνικοί μας σύμβουλοι για την εκταφή»
Για την αναβολή της εκταφής της σορού του γιου του μίλησε ο Πάνος Ρούτσι
Πάνος Ρούτσι: «Θα έρθουν από το εξωτερικό οι τεχνικοί μας σύμβουλοι για την εκταφή»
Αναβλήθηκε από την Αστυνομία, η προγραμματισμένη για αύριο, εκταφή της σορού του 22χρονου Ντένις Ρούτσι, καθώς με βάση τη νέα παραγγελία, στην διαδικασία θα παρίσταται και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας.
Κατά τη διάρκεια δηλώσεών του στην εκπομπή του Mega «Live News», ο Πάνος Ρούτσι ανέφερε ότι ζήτησε να αναβληθεί η εκταφή, που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι όλες οι διαδικασίες θα γίνουν όπως πρέπει.
«Αναβλήθηκε γιατί έχουμε ορίσει δικούς μας συμβούλους. Περιμένουμε να συνεννοηθούμε πότε θα έρθουν και θα οριστεί άλλη ημερομηνία. Οι δικοί μας τεχνικοί σύμβουλοι θα έρθουν από το εξωτερικό, γιατί πια στην Ελλάδα δεν εμπιστευόμαστε τίποτα με αυτά που έχουμε δει και ζήσει. Ήταν επιλογή μας και θέλαμε να είναι από το εξωτερικό. Από την πρώτη στιγμή που θα γίνει η διαδικασία θέλουμε να είναι ο δικςό μας πραγματογνώμονας. Θα γίνει κανονικά όπως πρέπει κι όπως ορίζει ο νόμος. Όλα τα δείγματα θα σταλθούν στο εξωτερικό».
«Χθες ήταν όντως μια μεγάλη νίκη, κερδίσαμε μια μάχη αλλά έχουμε μεγάλο αγώνα μπροστά μας. Θα πρέπει να προσέχουμε από εδώ και πέρα, γιατί δεν ξέρουμε ακόμα τι μπορεί να σκεφτεί η κυβέρνηση να μας κάνει, όπως έχουμε δει αυτά τα δύομισι χρόνια. Πάμε σιγά – σιγά, βήμα – βήμα, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Έχουμε την στήριξη του κόσμου. 23 μέρες βιώνω αυτή την κατάσταση μπροστά στην πόρτα τους είναι κάτι που δεν είχα φανταστεί ότι η κυβέρνηση αυτή δεν έχει ούτε συνείδηση ούτε ανθρωπιά να το πω; για να βρω πώς το παιδί μου πέθανε, το αυτονόητο δηλαδή, να μάθω από τι πέθανε το παιδί μου», τόνισε ο Πάνος Ρούτσι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς σηκώθηκαν 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο
Μετά από διακοπή ρεύματος
«Παρά τις δυσκολίες, τα κατάφερα»
Έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Η τραγωδία του Ματιού και το στοίχημα για ένα κράτος που προλαμβάνει
Ο Θεοφάνης και η σύζυγός του Διανελία θα καθίσουν μαζί στα φοιτητικά έδρανα
Οι βάσεις με τη μεγαλύτερη άνοδο και πτώση
Η σπουδαία δισκογραφική πορεία του
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης»
Πώς διαμορφώθηκαν φέτος οι Βάσεις
Είχε πάει για μπάνιο στην παραλία
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Πάνω από 9.700 τα κενά στα πανεπιστήμια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.