- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αιγάλεω: Ποινή φυλάκισης δύο ετών στον 32χρονο για τις επιθέσεις σε βάρος τριών γυναικών
Τι ισχυρίστηκε
Αιγάλεω: Ποινή φυλάκισης δύο ετών στον 32χρονο για τις επιθέσεις σε βάρος τριών γυναικών
Ποινή φυλάκισης δύο ετών, χωρίς αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών σε έναν 32χρονο Σύρο, ο οποίος είχε συλληφθεί για επιθέσεις κατά τριών γυναικών στο Αιγάλεω, στις 15 Σεπτεμβρίου. Ο κατηγορούμενος είναι το ίδιο πρόσωπο που πρόσφατα οδηγήθηκε ενώπιον ανακριτή για υπόθεση εμπρησμών στον Υμηττό, γεγονός που είχε οδηγήσει στην προφυλάκισή του. Στην υπόθεση των επιθέσεων, κρίθηκε ένοχος και θα εκτίσει την ποινή του, όπως αποφασίστηκε κατά την ακροαματική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε σήμερα.
Κατά τη διάρκεια της δίκης του στο Αυτόφωρο, ο 32χρονος παραδέχθηκε τις πράξεις του, ισχυριζόμενος όμως ότι δεν ήταν σε θέση να κατανοήσει ούτε τα κίνητρά του ούτε τις συνέπειες των ενεργειών του. «Δεν ήμουν καλά, δεν λειτουργούσε το μυαλό μου», δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου, προσθέτοντας ότι έχει υποστεί τραυματισμό στο κεφάλι. Σε ερωτήσεις της προέδρου και του εισαγγελέα, επανέλαβε ότι δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει κακό και ότι δεν θυμάται επακριβώς τα περιστατικά.
«Έκανα αυτά τα πράγματα αλλά δεν ξέρω το λόγο», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σε άλλο σημείο της απολογίας του τόνισε: «Ξαφνικά υπάρχει μια πίεση στο κεφάλι μου και δεν μπορώ να το δικαιολογήσω».
Στο δικαστήριο κατέθεσε νωρίτερα η 58χρονη γυναίκα στην οποία επιτέθηκε ο κατηγορούμενος.
«Περπατούσα στο Αιγάλεω μαζί με την κόρη μου. Ξαφνικά εκεί που συζητούσαμε νιώθω μια πίεση πίσω μου δεν ήξερα τι μου συμβαίνει σαν κάτι να με σταματάει να μην μπορώ να κουνηθώ. Αριστερά δεξιά με πήγαινε, δεν ήξερα τι μου συμβαίνει ήταν πίσω μου. Μου πιάνει το μπράτσο, με αγκαλιάζει σαν κεφαλοκλείδωμα. Ήταν κολλημένος επάνω μου, ήταν τελείως ξαφνικά όλα. Είχε κολλήσει το σώμα του πάνω μου και το πρόσωπο του ήρθε με το δικό μου, ήταν τρομακτικός, αισθανόμουν να πηγαίνω αριστερά δεξιά. Ανέπνεε στο αφτί μου και μετά όταν έφυγε σαν να μην συμβαίνει τίποτα» περιέγραψε η μάρτυρας.
Για τις δύο άλλες επιθέσεις σε ανήλικα θύματα κατέθεσαν στο δικαστήριο οι γονείς τους.
«Εμένα με κάλεσε η γυναίκα μου είπε τι έκανε στο παιδί εγώ πήγα κατευθείαν στην ασφάλεια. Μου είπε ότι το παιδί περπάταγε στο δρόμο, πήγε και την άρπαξε από πίσω πέρασε τα χέρια από τη στήθος την άρπαξε από το λαιμό την πέταξε στο πεζοδρόμιο και την έφτυσε στο πρόσωπο, στο στόμα. Το παιδί φώναξε και από τις φωνές βγήκε κάποια κοπέλα και τον τράβηξε. Αυτό είχα σαν περιγραφή από την κόρη μου» τόνισε ο πατέρας της 14χρονης.
«Βλέπω τον δράστη φοβάται τρέχει γρήγορα να την ακολουθεί το παιδί μου φωνάζει φύγε, εγώ ανοίγω στο παιδί που ήταν στην είσοδο του σπιτιού. Εκείνος ξανά ανοίγει την πόρτα σήκωσε την μπλούζα του κατέβασε το παντελόνι του και ξεκίνησε να αυνανίζεται μπροστά της. Η κόρη μου προσπαθούσε να κρατήσει απόσταση από τον δράστη» είπε η μητέρα της 17χρονης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρεις περιοχές την Τετάρτη - Το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου
Ο άνδρας που παρασύρθηκε από το σπασμένο παράθυρο
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στην Αττική και ακόμα δύο περιφέρειες
Η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αδάμι Αργολίδας
Εξιτήριο σήμερα για τους δύο τουρίστες, μετά την επίθεση με μαχαίρι το πρωί της Τρίτης
Τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο
Για μεταπτυχιακές σπουδές, μεταδιδακτορική έρευνα και ερευνητικές επισκέψεις στο εξωτερικό
Νέα απάτη στη Σταυρούπολη με λεία χρυσές λίρες Αγγλίας και κοσμήματα μεγάλης αξίας
«Σε ευχαριστώ που άντεξες τη διάρκεια και δεν έφυγες όταν άρχισε να πονά»
Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Πού τίθενται σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα για πεζούς και οχήματα από τις 08:00 έως τις 20:00
Σο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.